Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința Regională Romanian Business Leaders Mureș

Miercuri, 20 septembrie, de la orele 9.30, se va desfăşura Conferința Regională Romanian Business Leaders Mureș, în incinta Emerald Ballroom din Târgu Mureș. Tema întâlnirii este “Tendinţe şi perspective pentru viitorul businessului”.

Lideri de business și antreprenori din România se reunesc cu această ocazie pentru a analiza schimbările din domeniul afacerilor și a da voce perspectivelor viitorului în lumea businessului.

Ce spun organizatorii Conferinţei Regionale Romanian Business Leaders Mureș

“Conferința Regională RBL Mureș este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă. Tema evenimentului ne aduce în prim-plan de ce este important să înțelegem dinamica schimbării și impactul asupra societății, implicit a businessului pe care îl conduci.

Pe parcursul zilei de 20 septembrie explorăm împreună tendințele economice, observăm perspectivele pe care companiile trebuie să le adopte pentru a rămâne relevante și a se dezvolta în aceasta perioadă plină de transformări. Tema surselor de finanțare va fi și ea prezentă în cadrul evenimentului și vom observa care sunt oportunitățile pe care le putem accesa în viitorul apropiat”, au informat organizatorii evenimentului.

“În cea de-a doua parte a Conferinței regionale RBL Mureș accentul este pus pe atelierele interactive susținute de specialiști și de câte un moderator din comunitatea Romanian Business Leaders. Vei avea oportunitatea să cunoști studii de caz concrete și să afli direct de la invitați informații relevante despre experiența lor privind subiectele tale de interes”, au completat organizatorii.

Ateliere simultane

În cadrul evenimentului vor fi derulate simultan trei ateliere pe teme diferite. Ele vor fi împărțite în două serii de câte 60 minute, cu posibilitatea ca fiecare participant să își aleagă două ateliere, câte unul pentru fiecare serie cu subiectele:

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐧𝐮 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐈𝐓?

Moderator – Katalin Orosz (Owner, SalesPro)
Speakeri – Toni Ungureanu (General Manager Seiv Instal), Narcis Pop (General Manager Euro Narcis), Bela Suranyi (Principal Consultant SalesPro).

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞𝐧𝐭̗𝐚 𝐀𝐫𝐭𝐢𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐀𝐜𝐭̗𝐢𝐮𝐧𝐞: 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢 𝐬̗𝐢 𝐫𝐢𝐬𝐜𝐮𝐫𝐢 𝐢̂𝐧 𝐛𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬

Moderator – Valics Lehel (Administrator Globus Software Development Company)
Speakeri – Călin Ștefănescu (CEO & Co-founder Dora, the Recruitment Robot by Happy Recruiter), George Turcu (Managing Partener, Ghidul Primăriilor din România)

𝐒𝐌𝐬 𝐚𝐝𝐯𝐢𝐜𝐞 – 𝐤𝐧𝐨𝐰 𝐡𝐨𝐰 𝐟𝐨𝐫 𝐠𝐫𝐨𝐰𝐭𝐡

Moderator – Alina Marchiș (Associate European Bank for Reconstruction and Development)
Speakeri – Andreea Kovacs (CFO Promedivet)
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiecte de peste 60 de milioane de lei pentru conservarea naturii și dezvoltarea turismului bihorean

Articolul următor

PORR Construct începe lucrările la Inelul Rutier Metropolitan Oradea – Lotul 2

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share