Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sediu nou pentru Foerch România şi aproape 4 milioane de euro investite

Foerch România, parte a grupului german Theo Förch GmbH îşi extinde aprenta asupra peisajului industrial şi investeşte aproape 4 milioane de euro pentru un sediu nou, de această dată la Braşov.

După investiţiile demarate în 2020 la Săcele, când compania a construit un sediu administrativ și un nou depozit, anul 2023 aduce cu sine o investiţie majoră. Aşa au ales să marcheze cei de la Foerch 15 ani de activitate a companiei în România și 60 de ani la nivel de concern.

Foerch România, una dintre companiile de top ȋn vânzări de articole consumabile, de montaj şi de ancorare pentru construcții, ateliere şi industrie, parte a concernului german Foerch, sărbătorește, anul acesta, 15 ani de prezență pe piața locală, cu un nou sediu, ȋn Brașov, ȋn valoare de aproape 4 milioane de euro. Cifra de afaceri estimată pentru 2023 este de peste 13 milioane de euro, ȋn creștere cu 10% față de 2022. Ȋn cei 15 ani de activitate, Foerch România și-a extins constant echipa, de la 74 de angajați în 2008, la 162 în prezent și continuă să caute noi membri pentru a susține dezvoltarea. Ȋn ceea ce privește portofoliul de produse, compania a pornit cu 30.000 de articole și a ajuns, astăzi, la peste 150.000.

Liviu Șonea – Director General Foerch România

„Suntem într-un moment de triplă sărbătoare, în care aniversăm 60 de ani de la înființarea grupului, 15 ani de la debutul activității în România și mutarea în casă nouă, după o investiție de peste 3,8 mil euro.

M-am alăturat echipei Foerch la jumătatea anului 2010, iar la finalul acelui an, am înregistrat o cifră de afaceri de 10 milioane de lei și am închis primul an fără pierderi. Discutam atunci, cu conducerea concernului, planuri de dezvoltare a businessului și ne propuneam să dublăm vânzările, ceea ce la momentul respectiv ni se părea o provocare uriașă pentru echipa de aici. La 13 ani distanță, estimăm o cifră de afaceri de peste 13 milioane de euro. Evoluția nu ar fi fost posibilă fără încrederea acordată de conducerea grupului, atât în potențialul economic al României, cât și în echipa locală Foerch, spune Liviu Șonea – Director General Foerch România

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Potcoava Mountain Hideaway are agenda plină

Articolul următor

Testarea GRATUITĂ Babeş Papanicolaou şi HPV la marii angajatori din judeţul Alba continuă: SC SOLINA SRL

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share