Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Street Food Festival revine la Cluj

Street Food Festival (SFF) se întoarce acasă, la Cluj-Napoca, în Iulius Parc cu concerte C.T.C, The Mono Jacks, Belau, Vlad Flueraru.

Street Food Festival (SFF) se întoarce acasă, la Cluj-Napoca, în Iulius Parc cu concerte C.T.C, The Mono Jacks, Belau, Vlad Flueraru.

După un tur senzațional prin numeroase orașe ale țării, SFF se întoarce în Cluj-Napoca, orașul care l-a consacrat pentru o ediție de toamnă care se anunță cel puțin la fel de reușită precum cea din primăvară. Zeci de food truck-uri cu delicatese din bucătăria spaniolă, mexicană, indiană, thailandeză, dar și autohtonă îi așteaptă pe gurmanzi în Iulius Parc, în perioada 28 septembrie – 1 octombrie.

“Pe lângă experiențele culinare, la SFF clujenii se vor bucura de muzică live, DJ sets, activități pentru copii, toate fiind atent selectate pentru a se potrivi cu tema sezonului, Better Together.

Acesta reprezintă un reminder al puterii comunității, al faptului că experiențele frumoase merită să fie împărtășite, iar aromele și gusturile diverse sunt mai savuroase împreună”, promit organizatorii. Pe scenă vor urca artiștii C.T.C, Belau, The Mono Jacks, Vlad Flueraru, Francis On My Mind și Outflow.

Programul concertelor

Vineri, 29 septembrie:

  • 20:00 – Francis On My Mind
  • 21:30 – Belau

Sâmbătă, 30 septembrie

  • 20:30 – Vlad Flueraru
  • 21:15 – C.T.C

Duminică, 1 octombrie

  • 19:30 – Outflow
  • 21:00 – The Mono Jacks

Ca la fiecare ediție, distracția este garantată și pentru copii. Pe cei mici îi așteaptă o zonă special amenajată, unde vor avea loc ateliere creative și activități inedite care îi vor ține în priză. Programul detaliat și mai multe informații găsești pe www.streetfoodfestival.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, premiat la Gala TB

Articolul următor

Primul an din proiectul „Start în educație” e analizat de Fundațiiile OMV Petrom și World Vision România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share