Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brățara de fitness Fitbit Charge 6 a fost lansată de Google

Sursa foto: notebookcheck

Google a lansat brățara de fitness Fitbit Charge 6 cu funcții de sănătate îmbunătățite și interpretări mai precise pentru utilizatori. Este cel mai nou dispozitiv din portofoliul de dispozitive purtabile al companiei şi a preluat cele mai apreciate caracteristici ale Pixel Watch.

Noul tracker va fi dsponibil în trei culori, iar autonomia bateriei este de până la 7 zile. această versiune are un nou buton lateral haptic și un ecran tactil colorat.

Fitbit Charge 6 va putea fi achiziţionat în România începând cu luna octombrie 2023.

Românii s-au implicat în perfecţionarea Fitbit Charge

“Echipa Google din România a contribuit la dezvoltarea noului Fitbit Charge 6, wearable care folosește cele mai noi tehnologii de inteligență artificială și machine learning. Hub-ul local este cel mai mare centru Google de dezvoltare pentru wearables din regiunea EMEA, iar tehnologiile pe care le dezvoltăm aici sunt integrate în produse și servicii populare ale Google, folosite de oameni din întreaga lume. Noul Fitbit Charge 6 are funcții îmbunătățite, precum EKG, analiza somnului și gestionarea stresului, care îi ajută pe utilizatori să își îmbunătățească antrenamentele și să își înțeleagă mai bine corpul.”, a afirmat Lavinia Neagoe, Director of Engineering & Bucharest Site Technology Lead la Google.

Fitbit Charge 6 vine cu funcții îmbunătățite

Charge 6 are o monitorizare mai precisă a ritmului cardiac și capacitatea de a se conecta la aparatele de sport compatibile. În plus, utilizatorii pot folosi YouTube Music, Google Maps și Google Wallet direct de pe dispozitiv. 

Fitbit Charge 6 îşi ajută utilizatorii să-și monitorizeze mai eficient starea de bine. Astfel, ei beneficiază de o monitorizare îmbunătățită a ritmului cardiac. Evaluarea ritmul cardiac pentru fibrilația atrială se poate face cu aplicația EKG.

Utilizatorii au opțiunea de a-şi conecta dispozitivul la aplicații și aparate de fitness

Versiunea lansată recent oferă statistici cheie pentru o varietate mai mare de sporturi și antrenamente de fitness. Graţie GPS-ului încorporat, antrenamentele în aer liber pot fi monitorizate chiar și de la distanță, dacă telefonul compatibil cu dispozitivul este acasă.

Antrenamentele pot fi mai atractive cu ajutorul YouTube Music. Utilizatorii pot folosi YouTube Music pe Charge 6 în timpul antrenamentelor lor, cu un abonament YouTube Music Premium plătit. Noutatea este că abonamentul oferă utilizatorilor recomandări de muzică în funcţie de exercițiile pe care le practică. 

Pot fi utilizate şi alte aplicații utile, din mers. Charge 6 este prima brățară de fitness Fitbit care a inclus Google Maps și Google Wallet. Dezvoltatorii au adăugat o funcție nouă, care le permite utilizatorilor să mărească textul de pe ecran.

Nu în ultimul rând, senzorii avansați au fost incluşi pentru funcțiile de sănătate și o stare de bine. Charge 6 urmărește saturația de oxigen (SpO2), variabilitatea ritmului cardiac, ritmul respirator, cât și calitatea somnului sau nivelul de stres.

Funcția de scanare a activității electrodermice (EDA) măsoară răspunsurile fizice ale corpului, pentru a oferi utilizatorilor îndrumări practice pentru gestionarea stresului. 

Fitbit Charge 6 funcționează cu majoritatea telefoanelor care rulează Android 9.0 sau mai nou, și iOS 15, necesită un cont Google și acces la internet. Unele funcții necesită o aplicație mobilă Fitbit și/sau un abonament plătit Fitbit Premium.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizat de Transgaz la Sibiu, la Congresul Central-European al Gazelor Naturale (CCEGN) este un excelent prilej de a sublinia importanța dialogului dintre autoritățile locale și companiile de utilități publice.

Investițiile Transgaz, Romgaz și OMV Petrom, dezvăluite la Sibiu

Articolul următor

Supercontractul Airbus – IndiGo, marea șansă a Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share