Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HR Summit la Cluj

Tema conferinței de anul acesta a HR Summit - Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted - aduce în prim plan atât provocările existente dintotdeauna în industria de resurse umane, cât și pe cele emergente. 

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei resurselor umane din Transilvania, va avea loc  în 9 noiembrie, la Hotel Radisson Blu, din Cluj-Napoca.

Tema conferinței de anul acesta a HR Summit – Confronting HR Challenges: The Persistent and The Uncharted – aduce în prim plan atât provocările existente dintotdeauna în industria de resurse umane, cât și pe cele emergente. Ediția de anul acesta a HR Summit se concentrează pe găsirea soluțiilor la unele dintre cele mai presante provocări cu care se confruntă departamentele de resurse umane.

Acestea sunt lipsa de personal calificat, scăderea productivității, necesitatea oferirii beneficiilor angajaților și dificultatea reținerii talentelor în companii. Specialiștii în resurse umane vor încerca să creioneze o imagine a viitorului industriei HR, influențat de noile tehnologiile precum inteligența artificială sau munca în regim hibrid care pun și mai multă presiune pe domeniu.

”Complexitatea problemelor de resurse umane crește pe măsură ce companiile acordă o prioritate tot mai mare îmbunătățirii experienței angajaților, productivității și culturii companiei. În domeniul resurselor umane, provocările nu sunt obstacole, ci oportunități de creștere. La HR Summit 2023 vom aborda provocările persistente din acest domeniu, dar și pe cele necunoscute, care se întrevăd în viitorul apropiat.

În cadrul acestei întâlniri a experților în resurse umane se vor aborda provocările permanente ale managerilor de HR, cele vechi și cele noi, explicând o nouă paradigmă în care reziliența și inovarea nu sunt doar strategii, ci un mod de viață actual în domeniul resurselor umane”, au spus organizatorii.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați specialiști în domeniul HR, care vor pune la dispoziția publicului posibile soluții pentru probleme actuale din această industrie, dar și indicii despre viitorul locului de muncă.

Printre primii speakeri confirmați se află Georgiana Pankler, Senior HR Executive, Younder, Iulian Foca, HR Manager, .msg Systems România, Lavinia Nicoară, Head of Recruting MSG Systems România, Alina Perrin, Head of People Amber, Magnoliu Stan, consultant HR și manager executiv la Smart HR România.

Evenimentul se concentrează pe dezvoltarea industriei HR din România, evoluția companiilor, creșterea profesională a angajaților și crearea unui model de business unde profitabilitatea afacerilor este direct proporțională cu bunăstarea oamenilor.

Ediția de anul trecut a reunit 220 de participanți, oameni ai industriei, manageri de HR, specialiști și lideri care dețin în companiile lor rolul de manager al oamenilor, având ca temă dinamica resurselor umane postpandemie. Evenimentul este organizat de Libero Events, Oxygen și Smart HR România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Comuna bistrițeană Rodna va cheltui șase milioane de euro pentru dezvoltare turistică

Articolul următor

Produsul turistic Mic dejun la Margina a câștigat Premiul BIG SEE Tourism Design Award 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share