Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RE/MAX a intrat în parteneriat cu KIWI Finance

Rețeaua de agenții imobiliare și-a propus să fluidizeze tranzacțiile imobiliare și să adăuge plusvaloare serviciilor de consultanță oferite.

În acest scop, RE/MAX România Cluj a încheiat un parteneriat cu KIWI Finance, lider național în brokeraj de credite. „Cumpărătorii au devenit tot mai sofisticați și caută soluții cât mai simple în procesul lor de achiziție a imobilelor căutate. Pe lângă nevoia de a defini cât mai eficient criteriile de căutare a imobilului, la care se adaugă identificarea, filtrarea, vizionarea, evaluarea juridică, ofertarea și negocierea pentru achiziție, mai au o nevoie foarte importantă, respectiv stabilirea unei soluții pentru finanțarea achiziției.

Am identificat oportunitatea de a construi un parteneriat cu liderul național în brokerajul de credite, astfel încât să ușurăm procesul tranzacțional în beneficiul clientului final”, a declarat Răzvan Cuc, președinte RE/MAX România.

„În parcursul de maturizare a pieței imobiliare cel mai important pilon este creditarea ipotecară, care poate accelera sau frâna cererea solvabilă și efervescența imobiliară în momente diferite de timp.

Cu cât piața imobiliară se dezvoltă și se maturizează, cu atât cresc atât complexitatea soluțiilor de finanțare, cât și așteptările și căutările clienților pentru servicii calificate, angajante și de încredere. Parteneriatul a venit absolut firesc pentru formarea pieței în următorul ciclu economic de dezvoltare imobiliară” a declarat Anca Bidian, CEO al KIWI Finance.

Prin colaborarea între consultantul în real-estate și brokerul care rezolvă aspectul finanțării, acest parteneriat aduce în piață o soluție de facilitare a procesului achiziției imobiliare de către clienții persoane fizice. În vederea optimizării fluxului de colaborare și o viteză rapidă de răspuns în relația cu banca finanțatoare, cele două companii au în vedere integrarea celor două sisteme tehnologice proprii.

În România, RE/MAX este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu 60 de francize și 700 de membri. KIWI Finance a intermediat credite de 2,6 miliarde de euro, fiind prezentă în 35 de orașe ale României, cu o rețea de peste 250 de brokeri. Din 2020 KIWI Finance face parte din OLX Group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cu acest prilej, la această dată în România a fost instituită Ziua Națională a Alimentației și Combaterii Risipei Alimentare începând cu anul 2016, prin Legea nr. 47/2016 publicată în Monitorul Oficial al României în același an. 

Soluții inovatoare pentru fermierii implicați în acțiunile de combatere a risipei alimentare

Articolul următor

În Valea Jiului au fost aduse primele autobuze electrice Green Line

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share