Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Se lucrează la poduri pe Centura Sânmartin – drumul ce leagă Oradea de Băile Felix

Lucrările la Centura Sânmartin avansează cu lucrări la poduri. În această săptămână, constructorii au început montarea grinzilor prefabricate la podul peste râul Peța, iar pe unele porțiuni se așterne al doilea strat de asfalt.

În paralel, se fac lucrări la infrastructura pasajului ce va traversa Centura Oradea și a pasajului peste calea ferată, la rampele din pământ armat, la amenajarea sensurilor giratorii și a pistei pentru biciclete.

Drumul de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sânmartin va avea o lungime de 5,75 km și, în plus, bretele de legătură cu DN76 și localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km. Platforma drumului va avea o lățime de 10 metri. Șoseaua va avea pe lateral o pistă de biciclete cu o lățime de 3 metri și va cuprinde: 2 poduri, 2 pasaje, 1 viaduct, 1 pasaj subteran pentru biciclete, 11 podețe și 5 intersecții giratorii.

Constructorul este asocierea formată din CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A. – lider de asociere, VAHOSTAV-SK, a.s. – DRUMURI ORĂȘENEȘTI S.A. – PROCONS GROUP SRL.

Valoarea totală a investiției este de 177.238.798 lei, inclusiv TVA. Finanțarea obiectivului de investiții se realizează din fonduri externe nerambursabile, alocate prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centrul de transport intermodal din Oradea, realizat în proporție de 75%

Articolul următor

Băile Neptun din Herculane intră în analiză în cadrul proiectului regional „RE”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share