Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

15 ani de TAZ.ro, sărbătoriți la HillHouse

Complexul HillHouse Pool & Lounge, din Feleacu, a fost gazda evenimentului care a adus laolaltă clienții, principalii parteneri de tehnologie ai companiei și angajații TAZ.ro.

Grupul informatic clujean a ajuns la 100 de clienți și afaceri anuale de 2 milioane de euro.

Complexul HillHouse Pool & Lounge, din Feleacu, a fost gazda evenimentului care a adus laolaltă clienții, principalii parteneri de tehnologie și angajații TAZ.ro. CEO-ul Ionuț Istrate a deschis evenimentul cu o scurtă prezentare a companiei și a celor 15 ani de expansiune.

Reprezentanții Cisco, Microsoft, Netapp, Palo Alto și F5 au prezentat soluțiile care stau la baza serviciilor oferite de TAZ.ro. Seara a continuat cu muzică bună, mâncare gustoasă și multă distracție. TAZ.ro a ajuns la  afaceri de două milioane de euro, 20 de angajați și 100 de clienți din domenii ca dezvoltare software și servicii IT, servicii medicale, imobiliare, proiectare, producție industrială, transport, alimente și retail.

“Le mulțumim colegilor alături de care am construit 15 ani de business, clienților care au încredere în serviciile noastre și partenerilor împreună cu care alcătuim «universul TAZ». Planurile noastre vizează dezvoltarea portofoliului de clienți și extinderea serviciilor.

Așa că privim cu încredere spre viitor. KPI-ul major (indicatorii cheie de performanță, n. red.) la nivel de grup este îmbunătățirea continuă a calității și profesionalismul serviciilor oferite clienților noștri”, a declarat Ionuț Istrate.

Save Data, integrată în grup

Grupul cu sediul în Cluj și activități globale în sfera serviciilor cloud și datacenter, suport și mentenanță IT,retail hardware și software, se află într-o fază de consolidare a liniilor principale de business. În paralel are loc adăugarea unor servicii noi în portofoliu, prin integrarea în ecosistemul TAZ.ro a unei entități rezultate din achiziția unei companii de pe piață și investiții în know-how, infrastructură și resurse umane.

Grupul TAZ.ro a raportat, pentru 2022, afaceri de 10 milioane de lei, în creștere cu 60% față de anul precedent. 75% din venituri au fost obținute din core-business: servicii și datacenter. TAZ IT Services a intrat pe piață în 2008. În 2021 s-a format grupul TAZ.ro, odată cu achiziția Save Data, lider pe piața românească a serviciilor de recuperare de date, și redenumirea sa recentă în TAZ IT Infrastructure.

În prezent, grupul este format din cele trei companii membre: TAZ IT Services – concentrează activități de cloud și datacenter, TAZ IT Consulting – servicii de support și mentenanță IT, și TAZ IT Infrastructure – reunește activități de retail hardware și software, recuperare de date și parteneriatele cu Microsoft, Cisco, Palo Alto.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Al doilea Summit Rethink România are tema "Capitalul Uman în Epoca Inteligenței Artificiale"

Articolul următor
Prin urmare, compania internațională de agricultură Corteva Agriscience colaborează activ cu fermierii pentru a le satisface cerințele

Schimbările climatice îi determină pe fermieri să adopte practici sustenabile

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share