Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nokian Tyres, premiu pentru angajament și încredere în economia României la Gala TB – Voices of Business Awards Oradea

Echipa revistei Transilvania Business a premiat, miercuri, 18 octombrie, în cadrul Galei The Voices of Business Awards 2023, performerii mediului de business din județul Bihor. Ne-au fost alături manageri ai companiilor premiante, parteneri de încredere și reprezentanți ai autorităților publice județene și locale.

Evenimentul a avut loc la Ramada by Wyndham  și a fost susținut de partenerii noștri Gold – DP World și Grupul IRUMMAVIPROD, și de partenerii silver – DAW Bența România, E.ON Energie Romania, CMC Insurance Broker, CITR România, Transavia, Valserv, Federatia Patronilor din Bihor, ReWine, VPK Packaging, Corex.

Nokian Tyres a primit premiul “Voices of Business” 2023 pentru investiția semnificativă într-unul din orașele regionale etalon și încrederea în economia României, fiind reprezentată la eveniment de Susanna Tusa – Director General și Vicepreședinte al Nokian Tyres Romania Operations și Gabriela Pontos – Manager de resurse umane.

“Suntem mândri de Oradea, suntem mândri de România, deoarece ne primesc cu atâta căldură. Această investiție marchează un moment remarcabil în istoria noastră și reprezintă o dovadă a angajamentului nostru față de inovație, sustenabilitate și creștere durabilă. Fabrica din Oradea va juca un rol esențial în atingerea unor obiective climatice și mai ambițioase, devenind prima din industria anvelopelor cu emisii zero de CO2. Aceasta reprezintă un pas semnificativ către un viitor mai verde și mai curat pentru toți. Suntem cu adevărat mândri de această realizare și dorim să împărtășim recunoașterea primită cu toți cei care au contribuit la acest succes – angajații noștri, partenerii și cetățenii din Oradea”, a declarat Susanna Tusa – Director General și Vicepreședinte al Nokian Tyres Romania Operations.

 

Nokian Tyres construiește noua sa fabrică de anvelope auto în Oradea, aceasta urmând să devină prima fabrică cu emisii zero de CO2, din industria anvelopelor. Valoarea totală a investiției este estimată la aproximativ 650 de milioane de euro, ceea ce o face una dintre cele mai mari investiții recente din România. Capacitatea de producție anuală a fabricii va fi de 6 milioane de anvelope, cu potențial pentru extinderi viitoare.

Cu o istorie bogată în producția de anvelope de înaltă calitate, prezența Nokian Tyres aici va aduce beneficii semnificative atât industriei, cât și locuitorilor din Oradea și din regiune.

Numărul de angajați planificat pentru fabrică este de aproximativ 550 de persoane. Procesul de recrutare a început și se va accelera în 2024, continuând până la angajarea întregii forțe de muncă din fabrică, iar unitatea va începe operațiunile. Producția de anvelope comerciale este așteptată să înceapă la începutul anului 2025.

Nokian Tyres dezvoltă și produce anvelope premium pentru cei care pun accent pe siguranță, sustenabilitate și previzibilitate, cu scopul de a oferi oamenilor posibilitatea de a conduce mai inteligent. Inspirându-se din moștenirea sa scandinavă, Nokian Tyres creează produse inovatoare pentru autoturisme, camioane și utilaje grele, oferind siguranță în toate condițiile de condus.

Evenimentul de la Oradea a inclus premierea a 35 de companii și lideri în regiune – cel mai mare număr de premii al unei platforme de evenimente activă în orașele regionale, o expoziție – lounge de networking cu designeri și branduri Made in Oradea / Made in Ro și o cină de networking, wine tasting, energizată în premieră de un DJ.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Reconversia urbană a fostei platforme Carbochim propune un concept integrat, de tip mixed-use, un model de dezvoltare urbană sustenabilă, cu beneficii extinse asupra întregii comunități din oraș.

27 milioane € pentru investițiile de utilitate publică de pe fosta platformă Carbochim

Articolul următor

Al doilea Summit Rethink România are tema "Capitalul Uman în Epoca Inteligenței Artificiale"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share