Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

The Football Brain digitalizează Academia Viitorul

Suntem extrem de mândri să anunțăm parteneriatul Academiei de Fotbal Viitorul Cluj (AFVC) cu The Football Brain,
Progresul fotbaliștilor din academia clujeană va fi analizat cu ajutorul tehnologiei moderne | Foto: AFVC

Organizația sportivă din Cluj-Napoca va trece operațiunile, statisticile de competiție și profilurile jucătorilor în format digital.

“Suntem extrem de mândri să anunțăm parteneriatul Academiei de Fotbal Viitorul Cluj (AFVC) cu The Football Brain, o echipă profesionistă, pasionată și dedicată, care pune la dispoziția utilizatorilor un mediu digitalizat de gestionare a cluburilor de jucători tineri.

Este un câștig real pentru academia noastră în special, dar și pentru fotbalul românesc în general. Ne angajăm să depunem eforturi continue pentru a le îmbunătăți experiența sportivilor noștri și părinților lor. Digitalizarea este un pas firesc și necesar în acest sens.

Prin intermediul acestei platforme, operațiunile de zi cu zi ale clubului, profilurile complexe ale jucătorilor (inclusiv prezența, evaluările, fișele medicale, minutele de joc și portofoliile video cuprinzătoare), statisticile de competiție vor trece fără probleme în sfera digitală.

Toți utilizatorii noștri vor avea acces rapid la informații și o imagine de ansamblu a întregului parcurs al unui jucător în cadrul clubului”, a informat Andra Zăvăleanu, director de dezvoltare al AFVC.

Progresul jucătorilor, monitorizat prin tehnologie

“AFVC este recunoscută drept una de top, clasându-se pe locul 7 în topul academiilor de fotbal din România, conform clasamentului realizat de Federația Română de Fotbal, ediția 2023. Prin această colaborare avem oportunitatea de a aduce inovația și tehnologia în procesul de formare a tinerilor jucători.

Ne propunem să oferim AFVC instrumentele necesare pentru monitorizarea și evaluarea progresului jucătorilor, statistici, gestionarea relației cu părinții, cât și alte instrumente care vor îmbunătăți performanța sa generală.

Parteneriatul este un pas important în călătoria spre digitalizarea fotbalului românesc și suntem nerăbdători să vedem cum vom contribui împreună la succesul jucătorilor talentați din cadrul academiei”, a spus fondatorul The Football Brain, Armand Bertea.

The Football Brain este o platformă de gestionare a cluburilor și academiilor de fotbal pentru copii, fiind concepută pentru a simplifica gestionarea zilnică a acestor organizații prin digitalizare.

AFVC reprezintă una dintre cele mai bine organizate structuri sportive private din zona Clujului, din punct de vedere managerial și sportiv. Aceasta are 600 de sportivi legitimați, de 4-21 de ani, grupați în 24 de echipe.

Academia a fost preluată de oamenii de afaceri Andra și Răzvan Zăvăleanu. Principalul proiect al familiei Zăvăleanu este o bază sportivă de 6 milioane de euro, în actualul perimetru al AFVC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADR Nord-Vest va gestiona fonduri europene de peste 750 mil. Euro în Programul Sănătate

Articolul următor
Reconversia urbană a fostei platforme Carbochim propune un concept integrat, de tip mixed-use, un model de dezvoltare urbană sustenabilă, cu beneficii extinse asupra întregii comunități din oraș.

27 milioane € pentru investițiile de utilitate publică de pe fosta platformă Carbochim

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share