Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ADR Centru amână depunerea proiectelor în cadrul Intervenției 1.4.1 – Investiții tehnologice în IMM-uri

Sursa foto: Alba 24

ADR Centru a primit din mediul de afaceri în ultima perioadă o serie de notificări în legătură cu situații care ar putea afecta accesul companiilor la finanțare pe baze competitive. Mai mult, au fost semnalate situații care pot duce la diminuarea egalității de șanse. Astfel, luând act de aceste semnale din partea unor reprezentanți de mediului de afaceri, în calitate de Autoritate de Management a Programului ”Regiunea Centru” 2021-2027, ADR Centru a inițiat procesul de modificare a mecanismului de selecție a proiectelor în cadrul Intervenției 1.4.1 – Investiții tehnologice in IMM-uri, cod apel PRC/110/PRC_P1/OP1.

Prin urmare ADR Centru emite Corrigendumul nr. 4 în cadrul acestui apel, prin care perioada de depunere a cererilor de finanțare se amână pentru intervalul 11 decembrie 2023, ora 12 – 12 februarie 2024, ora 12. În continuare, Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru va propune Comitetului de Monitorizare al PR Centru ca metodologia de selecție a proiectelor depuse de mediul de afaceri să se realizeze în baza punctajului obținut de fiecare cerere de finanțare.

Simion Crețu, Director general ADR Centru

Ne-am angajat sa răspundem nevoilor oamenilor și fiecărui tip de potențial solicitant de finanțare cu care lucrăm, fie că sunt autorități publice, reprezentanți ai societății civile sau ai mediului de afaceri din Regiunea Centru. Ca urmare a sesizărilor referitoare la apelurile de proiecte pentru mediul privat, pregătim procedura de convocare a Comitetului de Monitorizare al Regiunii Centru – singura entitate care poate aproba modificarea metodologiei de selecție a proiectelor – pentru a garanta o abordare corectă a competiției dintre firmele din regiune.

Am analizat toate opțiunile și amânăm deschiderea apelului de proiecte pentru investiții în noi tehnologii pentru IMM-uri, în vederea modificării metodologiei de selecție a proiectelor. Considerăm că vom oferi astfel tuturor un răgaz pentru creșterea calității cererilor de finanțare pregătite. Vom reveni ulterior pentru a comunica soluțiile adoptate privind aplicarea mecanismului de selecție pe baza punctajului obținut de proiectele ce vor fi depuse în cadrul acestui apel, a declarat domnul Simion Crețu, Director general ADR Centru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizatorii Untold au început să pună la dispoziția fanilor festivalului primele pachete de cazare pentru ediția de anul viitor.

Cazarea “oficială” la Untold: 150 € în cămine, peste 550 € în hoteluri

Articolul următor

Air France pregătește primul zbor de Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share