Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cazarea “oficială” la Untold: 150 € în cămine, peste 550 € în hoteluri

Organizatorii Untold au început să pună la dispoziția fanilor festivalului primele pachete de cazare pentru ediția de anul viitor.
Hotelul de lângă Cluj Arena, unul dintre partenerii festivalului | Foto: Radisson Blu Cluj

Primele pachete de cazare, pe durata festivalului, în unitățile hoteliere din oraș au fost anunțate la prețuri de 555-640 euro.

Organizatorii Untold au început să pună la dispoziția fanilor festivalului primele pachete de cazare pentru ediția de anul viitor. Untold își va deschide porțile între 8-11 august 2024. Inițiatorii festivalului au pregătit opțiuni de cazare atât în hoteluri, cât și în căminele studențești (prețul pornește de la 150 euro / persoană), pentru un sejur de patru nopți.

Pentru hotelurile din Cluj-Napoca, disponibile pe site-ul oficial al festivalului, prețurile sunt: 3* – cazarea pleacă de la 555 de euro de persoană pentru un sejur de patru nopți; 4* – de la 565 euro / persoană; 5* – de la 640 euro / persoană. După epuizarea acestora, organizatorii vor pune la dispoziția fanilor noi pachete de cazare.

În primele două runde de vânzare, 30.000 de fani și-au asigurat participarea la a Untold. Creatorii festivalului vor lansa, în curând, filmul oficial al ediției 2023. Ei pregătesc lansarea primului val de artiști pentru ediția de anul viitor. Următoarea sesiune de vânzări va avea loc luna viitoare.

“Cu un line-up diversificat și producții vizuale uluitoare, fiecare ediție a festivalului devine o poveste în sine, iar fanii din întreaga lume participă la această experiență unică, care reușește, cu fiecare ediție, să depășească limitele convenționalului.

În 2023, cea de-a opta ediție a fost o experiență, o călătorie într-un tărâm magic, alături de peste 420.000 de fani și cele mai mari nume din industria muzicală: Imagine Dragons, Bebe Rexha, Ava Max, French Montana și cei mai mari DJ ai lumii: David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, Steve Aoki, Alesso, Tale of Us, Eric Prydz sau Boris Brejcha”, conform organizatorilor.

În 2022, festivalul genera încasări generale, pentru județul Cluj, între 80 și 100 milioane de euro, potrivit estimărilor vehiculate de directorul general, Bogdan Buta. “Unul dintre partenerii noștri care au acces la aceste date oficiale, dispunând de tranzacțiile prin carduri, cu cotă de piață, a putut să calculeze impactul destul de precis”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Tamara Korpatsch este noua campioană a Transylvania Open WTA 250. Jucătoarea din Germania de 28 de ani a câștigat, la Cluj-Napoca primul ei titlu WTA 250.

Trofeul Transylvania Open pleacă în Germania

Articolul următor

ADR Centru amână depunerea proiectelor în cadrul Intervenției 1.4.1 – Investiții tehnologice în IMM-uri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share