Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Strabag trage tare pe drumul ce leagă Oradea de A3. Acesta ar putea fi dat în folosință în acest an

Cei 18,96 kilometri ai drumului care conectează Autostrada Transilvania – A3 (Biharia) de Centura Oradea (Sântandrei) pot fi dați în trafic în 15-20 decembrie, înainte de termenul contractual, martie 2024, potrivit Asociației Pro Infrastructura, care a filmat acest drum în 1 noiembrie.

Secțiunea de aproximativ 13 km cu profil de drum expres dintre A3 și DN1 are șanse reale, iar între DN1 și Sântandrei la fel, dacă vremea va fi bună, iar constructorul va ține accelerația apăsată la maxim.

 

Hat-trick Strabag

Dacă reușesc, va fi al treilea proiect consecutiv al celor de la Strabag inaugurat anticipat după pasajul Mogoșoaia de pe DNCB și segmentul Ungheni-Târgu Mureș al Autostrăzii A3 din septembrie, respectiv decembrie 2021.

Specialiștii Asociației Pro Infrastructura spun că austriecii au șanse foarte, foarte mari să-și treacă în palmares două recorduri absolute în decembrie: deschiderea unui lot de autostradă cu 9 (nouă) luni înainte de termen, 15,7 km pe A3 Chețani-Câmpia Turzii, și inaugurarea anticipată consecutivă a celui de-al patrulea proiect!

„Niciun alt antreprenor general nu a reușit așa ceva în ultimii 15 ani de când monitorizăm noi acest domeniu. Și probabil că nici înainte. Indiferent dacă le vor ieși recordurile sau nu, ne bucurăm să vedem că «lălăiții» așa cum i-am poreclit noi în urmă cu vreo 5 ani, au decis să-și spele numele și să-și respecte blazonul: fondată în urmă cu 188 de ani, până în 2021 singura companie de construcții din top 10 european care execută lucrări de infrastructură de transport în România, cu o cifră de afaceri de 18 miliarde euro în 2022”, susțin reprezentanții Asociației Pro Infrastructura.

Vezi filmul cu drumul de legătură dintre Oradea și A3: https://youtu.be/i5R986SHrrc.

Hartă interactivă: https://bit.ly/3ziXdu5.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a consemnat regulamentul de punere în aplicare UE de înregistrare a unei denumiri în Registrul Indicațiilor Geografice Protejate: Salinate de Turda – IGP. 

Salinatele de Turda au patalama europeană. Primesc certificatul IGP

Articolul următor
Municipalitatea clujeană a aprobat deschiderea circulației în zona străzilor Calea Mănăștur - Calea Moților - Uzinei Electrice - Oțetului – Mărginașă.

ARL a terminat mai repede culoarul Oțetului – Mărginașă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share