Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL lansează vânzările pentru un nou proiect rezidențial premium: THE MEADOWS, locuințe de tip townhouse în nordul Bucureștiului

SPEEDWELL, un jucător de referință pe piața de real estate din România, anunță lansarea vânzărilor pentru prima fază THE MEADOWS. Proiectul exclusivist, amplasat într-o zonă privilegiată și liniștită, oferă comunității o oază de relaxare ce îmbină perfect natura și confortul urban. Lucrările de construcție pentru prima fază a ansamblului sunt programate să înceapă la finalul acestui an, însumând o investiție de 7 milioane de euro din valoarea totală estimată a proiectului de 80 milioane de euro.

Situat într-o locație pitorească, pe strada Fabrica de Cărămidă, Sectorul 1, chiar pe malul lacului Griviţa și înconjurat de verdeață, THE MEADOWS creează un mediu relaxat și intim.

Inspirat de conceptul de „frumusețe ascunsă”, ce încurajează descoperirea și aprecierea detaliilor, THE MEADOWS îmbină perfect liniștea și confortul unei conexiuni excelente cu punctele de interes din oraș. Situat la doar 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Laminorului, THE MEADOWS facilitează transportul viitorilor rezidenți în orice zonă din București, fiind, în același timp, atent conceput astfel încât să ofere siguranță și confort.

Prima fază a proiectului va livra 15 townhouse-uri cu patru și cinci camere, cu suprafețe utile între 133 și 157 metri pătrați, cu terase spațioase și gradini generoase de până la 125 metri pătrați.

„Ne bucurăm să anunțăm lansarea vânzărilor pentru THE MEADOWS, proiectul rezidențial situat pe malul lacului Grivița ce va contribui atât la crearea unei noi comunităţi, cât și la dezvoltarea celei existente în această zonă cu densitate scăzută. SPEEDWELL a înțeles nevoia locuitorilor de a fi aproape de oraș, precum șTHE MEADOWS i dorința acestora de a se bucura de o locuință în proximitatea naturii. Având în vedere comunitatea creată aici, proiectul va fi rezidențial, dar va beneficia și de facilități sportive, locuri de joacă și de recreere, precum și de un magazin de proximitate care vor fi integrate în fazele ulterioare. Astfel, THE MEADOWS reflectă angajamentul nostru de a crea proiecte inovatoare și sustenabile pregătite să răspundă nevoilor și așteptărilor viitorilor rezidenți și să le ofere o experiență memorabilă. Suntem convinși că THE MEADOWS va deveni o comunitate unde oamenii își vor dori să locuiască și să se bucure de armonia dintre natură și confortul urban.”, punctează Jan Demeyere, Arhitect și Cofondator SPEEDWELL

THE MEADOWS creează contextul unui trai modern și rafinat. Liniile drepte folosite în design, materialele și lumina naturală se îmbină armonios pentru a reda un mediu confortabil și relaxant. În plus, casele de tip townhouse beneficiază de parcare supraterană privată.

“THE MEADOWS reprezintă un concept nou în dezvoltarea imobiliară. Ne-am inspirat din frumusețea naturii și am creat o comunitate rezidențială unică, o arhitectură deosebită care oferă intimitate și un stil de viață exclusiv. Deși până acum nu am lansat oficial proiectul, avem o listă lungă de așteptare de potențiali cumpărători, fapt ce reiterează interesul clienților pentru acest proiect. Suntem încrezători că THE MEADOWS va deveni o comunitate închegată, unde locuitorii se vor simți într-adevăr acasă.”, declară Didier Balcaen, CEO și Cofondator SPEEDWELL


Sustenabilitatea stă la baza dezvoltării și construirii THE MEADOWS. Astfel, proiectul utilizează tehnologii și practici inovatoare pentru a minimiza impactul asupra mediului și include: încălzire și răcire prin pompe de căldură, materiale eficiente din punct de vedere energetic, precum și spații verzi generoase. THE MEADOWS este un exemplu al angajamentului SPEEDWELL față de sustenabilitate și confortul comunității. Construit în conformitate cu cele mai înalte standarde nZEB (near zero energy buildings), acesta se află în fruntea inovațiilor în domeniul construcțiilor ecologice.

THE MEADOWS este un concept care integrează armonios confortul locuințelor cu protejarea mediului înconjurător. Atenția la detalii și designul contemporan surprind preferințele actuale ale cumpărătorilor – apropierea de oraș și intimitatea oferită de spațiile verzi ce înconjoară noul proiect rezidențial din nord-vestul Bucureștiului.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând RECORD PARK în Cluj-Napoca, The IVY, TRIAMA Residence, MIRO, THE MEADOWS, CityZen și SpacePlus în București, GLENWOOD Estate în Corbeanca, PALTIM și un alt proiect recent anunțat în Timișoara și RIVERSIDE City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre modalitățile prin care forul administrativ județean sprijină dezvoltarea sectorului agroindustrial și susține turismul agricol și cel gastronomic.

Noul ambasador al Țărilor de Jos, interesat de agricultura Transilvaniei

Articolul următor

Globalworth o numește pe Ema Iftimie Managing Director pentru România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share