Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Florin Bugnar, noul vicepreședinte al Camerei de Comerț România – China Cluj

Antreprenorul clujean Florin Bugnar a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie România – China (CCIRC).
Organizația bilaterală de afaceri și-a desemnat, în această toamnă, noua conducere | Foto: CCIRC

Fondatorul agenției Intelglobalis și platformei X Party & Networking va ocupa un rol de conducere în camera bilaterală.

Antreprenorul Florin Bugnar a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie România – China (CCIRC) Cluj. Adunarea generală de alegeri a CCIRC de la Cluj a avut loc cu participarea unor membri din țară. Printre ei s-au numărat Nicolae Vasilescu, Florin Bancoș sau Daniel Pop.

Bugnar este antreprenor și consultant cu educație multidisciplinară. Cu studii în domeniul ingineriei mecanice, ingineria și managementul sistemelor de producție, economie, management, drept și business, deține un doctorat în inginerie industrială.

El are experiență atât în sfera academică, didactică și în proiecte de cercetare, cât și în zona privată, cu activități de antreprenoriat, consultanță de management, reorganizare de companii în dificultate, business development, project management și lobby profesional, în domenii ca industrie, sănătate, transporturi, HoReCa, evenimente, organizații nonprofit.

Antreprenorul clujean Florin Bugnar a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie România – China (CCIRC).

CCIRC identifică și verifică potențialii parteneri de afaceri ai companiilor din România sau China (analize juridice, financiare și de bonitate). Aceasta prezintă companiilor proiecte sau oportunități de afaceri comunicate CCIRC de către companiile românești sau chineze ce pot fi considerate de interes pentru acestea.

Camera bilaterală organizează întâlniri business to business pentru reprezentanții companiilor cu entități economice din cele două țări și acordă asistență de specialitate la negocierile firmelor și facilitează contactele pentru derularea în condiții de siguranță și calitate a operațiunilor de import-export.

CCIRC asigură companiilor acces la baza de date, studiile de documentare, documente de analiză, evaluări și statistici elaborate de aceasta referitoare la evoluție economică și socială din România din China.

Organizația informează companiile cu privire la mediul de afaceri, politicile de concurență și practicile de proprietate intelectuală, cadrul legislativ cu incidență asupra mediului de business și investițional din cele două state.

De asemenea, CCIRC listează pe platforma sa de business, în cadrul sistemelor de cooperare intermembri și networking cu parteneri din China și România, oportunitățile de afaceri sau propunerile de proiecte ale companiilor.

Antreprenorul clujean Florin Bugnar a fost ales în funcția de vicepreședinte al Camerei de Comerț și Industrie România – China (CCIRC).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cu noua colecție toamnă – iarnă, „The New Romantics", Iulius Mall te provoacă să devii personajul principal al poveștii tale

„The New Romantics" by Iulius Mall

Articolul următor

Universitatea de Vest din Timișoara a premiat excelența academică la Gala Premiilor UVT 2023

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share