Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bogdan Bilegan, Datacor: “Am creat o divizie dedicată energiei verzi”

Compania bistrițeană Datacor a înființat o divizie care să răspundă provocărilor generate de noile surse de energie, a spus directorul general, Bogdan Bilegan, la conferința „Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor”.

“Suntem o companie pur românească, înființată pentru a adresa diversele probleme pe care le au companiile la infrastructura clădirilor, ne axăm pe o gamă variată de produse și servicii, de la infrastructura IT la siguranța la incendiu, securitatea clădirilor. Din 2021, am dezvoltat un nou business unit, dedicat serviciilor de producere a energiei prin autoconsum sau tip prosumator.

Cel mai mic proiect al nostru a fost de câteva mii de euro, cel mai mare a ajuns la 6 milioane de euro, unul național, pe care însă am reușit să îl gestionăm cu succes. Avem mulți colegi cu o experiență bogată în spate, dar și puncte de lucru care ne conferă atât flexibilitate, cât și apropiere de clienți”.

BOGDAN BILEGAN

Are o vastă experiență în domeniul tehnologiilor informației și comunicării, aducând inovații și soluții de vârf în lumea afacerilor. În calitate de CEO al Datacor, conduce o companie care evoluează de 21 de ani pe piața din România, ca integrator de soluții pentru infrastructuri electrice, telecom și securitate. Acesta crede în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung atât cu furnizorii, cât și cu clienții, având ca parteneri companii consacrate la nivel mondial, cum ar fi Corning Optical Communications, Vertiv sau Honeywell. Compania și-a extins oferta și a creat Divizia Datacor Green Energy în 2021, pentru a susține tranziția către soluții energetice durabile.

Revista Transilvania Business organizează, în 16 noiembrie, conferința “Industria energiei. Energia industriei. Energia investițiilor”, la Hotelul Hilton din Sibiu. Participanții dezbat evoluția pieței de energie electrică și gaze naturale din România și din Uniunea Europeană, precum și o serie de problematici, grupate în trei teme principale: investiții; provocări pentru industrie; eficiență energetică și consum rațional. Participă reprezentanți ai autorităților, ai companiilor din industrie și ai unor asociații de profil.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Terente Ciui, Ministerul Economiei: România are acces în acest moment la 76 miliarde de euro

Articolul următor

Laurențiu Urluescu, AFEER: "Furnizorii de energie electrică dispar de pe piață"

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share