Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parteneriat în industria ospitalității: Bookingham – Unit Pay Systems

Aplicațiile Bookingham & UP! by UnitPay Systems se aliază pentru a le oferi restaurantelor o soluție complexă de meniu digital. 

Colaborarea vizează conectarea restaurantelor cu publicul țintă și dezvoltarea sectorului cu ajutorul digitalizării.

Aplicațiile Bookingham & UP! by UnitPay Systems se aliază pentru a le oferi restaurantelor o soluție complexă de meniu digital. Pe lângă funcția de prezentare și actualizare în timp real a produselor unui local, UP o oferă pe cea de marketing integrat. Aceasta le dă posibilitatea localurilor de a se promova și a informa clientul, prezentându-i brandurile cu care se asociază.

Bookingham dorește să dezvolte un ecosistem de soluții digitale pentru industria HoReCa. Platforma de marketing și rezervări online se implică în parteneriate cu platforme complementare și echipe de fondatori care îi împărtășesc valorile. Scopul este oferirea unui set complet de instrumente digitale, pentru ca localurile să își optimizeze operațiunile și să își crească profitul.

„Ne propunem să conectăm restaurantele cu soluții inovatoare, care pot contribui la dezvoltarea întregii industrii. UnitPay Systems oferă atât funcționalitățile de bază, cât și posibilitatea de promovare a businessului și a colaborărilor cu alte branduri. Motivul pentru care ne-am aliat cu ei este că sunt complementari suitei Bookingham, ne aliniem și ne îndreaptă spre un țel comun: digitalizarea și maximizarea oportunităților de branding și promovare a localurilor, către consumatorul final”, a motivat Raul Sideriaș, CEO al Bookingham

„Parteneriatul oferă posibilități nenumărate de integrare și digitalizare vastă pentru industria HoReCa, adăugând plusvaloare fiecărui business în parte, prin soluțiile dezvoltate de cele două echipe”, a spus Ionuț Ionescu, CEO al UnitPay Systems.

UP! by UnitPay Systems reprezintă o soluție webapp care își propune să digitalizeze interacțiunea dintre clienții HoReCa, businessuri și angajați. Bookingham s-a lansat în Cluj-Napoca, în 2020, fiind prezentă în 39 de orașe din România. Aceasta își propune și alte colaborări pe viitor, cu terțe părți, care să dezvolte sectorul HoReCa din România și să îmbunătățească experiența clientului la restaurant.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

IMM-urile din Regio Nord-Vest își vor putea dezvolta activitatea cu noi granturi

Articolul următor

MAPIC Awards 2023 - Discover the finalist for Best Urban Regenation Project

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share