Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Convenția Europeană a Spitalelor CONVEHO de la Bruxelles, prima ediție

Delegații din 25 de țări europene, din Belgia până în Ucraina, au participat în ziua de 17 noiembrie 2023, la Bruxelles, la prima ediție a Convenției Europene a Spitalelor CONVEHO, organizată de BORO Communication, agenție de comunicare, relații publice și evenimente din Iași.

Acesta este primul eveniment de acest nivel, organizat de o companie românească într-o capitală vest-europeană.

Tema Convenției de la Bruxelles a fost Healthcare Together. Leave No One Behind, pentru că un viitor european sustenabil, în sănătate, dar și în celelalte domenii vitale, este posibil doar împreună.

Cine a participat la CONVEHO 2023?

CONVEHO a reunit manageri ai principalelor spitale europene, directori medicali, șefi de secții clinice, lideri ai celor mai importante organizații medicale din Europa și companii cu soluții pentru sănătate.

A fost prezenți la eveniment, alături de Excelența Sa Andreea Păstîrnac, Ambasadorul României în Regatul Belgiei, Dorel Săndesc, managerul Spitalului Clinic județean de Urgență „PIUS BRÎNZEU” din Timișoara și Ștefan Constantinescu, președintele Federației Academiilor Europene de Medicină  (FEAM).

Ambasada României în Belgia

Diplomația medicală reprezintă o temă majoră a activității misiunii diplomatice, astfel ca Ambasada Romaniei în Belgia a fost prezentă la Convenția Europeană a Spitalelor CONVEHO 2023 de la Bruxelles.
„Am dorit sa fim alături de medicii români stabiliți în Belgia și reprezentanții autorităților române din domeniul medical, prezenți la eveniment. Printre participanți s-au numărat medici, lideri din domeniul sănătății, manageri de spitale din statele europene” au scris reprezentanții Ambasadei României în Belgia pe pagina de socializare.

 Teme importante din programul CONVEHO

  • Cum să gestionezi un spital în vremuri de război – studiu de caz: Ucraina,
  • Sistemele de sănătate europene și provocările sustenabilității,
  • Pregătirea spitalelor pentru viitor,
  • Programele europene de finanțare pentru sănătate,
  • Politicile de sănătate ale UE,
  • Inteligența artificială (AI) în domeniul sănătății.

S-a discutat despre cele mai bune practici de management și investiții din spitalele europene, reușite medicale recente și proiecte implementate cu succes la nivel european.

CONVEHO își propune să devină un amplu proiect european itinerant, iar următoarea ediție va avea loc în noiembrie 2024 la Amsterdam.

BORO Communication

BORO Communication este unul dintre cei mai dinamici organizatori independenți de evenimente, profesionale și de business, din România și din regiune, cu un portofoliu care cuprinde peste 60 de proiecte internaționale de comunicare de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, construcții, agricultură și ospitalitate, evenimente și campanii de comunicare care au conectat în ultimii ani peste 30,000 de profesioniști, din 60 de țări.

BORO Communication este singurul organizator de evenimente din România membru acreditat al ICCA – Asociația Internațională a Congreselor și Convențiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cu Magnetico afli cum poți atrage candidații potriviți în organizație și ce așteptări au angajații

Articolul următor

Studenții din Timișoara și Cluj-Napoca premiați la Concursul Internațional Studențesc de Inginerie a Autovehiculelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share