Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air suspendă trei rute de la Cluj

Wizz Air a decis să anuleze temporar zborurile de pe 10 rute operate de la aeroporturile din Cluj-Napoca București și Craiova în primele trei luni ale anului 2024
Producătorul american de motoare de aeronave are de trecut un test global dificil | Foto Pratt & Whitney

Mai multe mari orașe din România vor fi afectate de decizia operatorului low-cost din Ungaria.

Wizz Air a decis să anuleze temporar zborurile de pe 10 rute operate de la aeroporturile din Cluj-Napoca, București și Craiova în primele trei luni ale anului viitor, potrivit Boarding Pass. Compania va ajusta capacitatea de transport în România prin reducerea numărului de zboruri.

Rutele de la Cluj afectate sunt cele spre Lyon (suspendată între 16 ianuarie și 14 martie 2024), Berlin (14 ianuarie – 16 martie), Alicante (16 ianuarie – 14 martie). Wizz va mai suspenda temporar jumătate dintre zborurile operate de la Timișoara, în perioada ianuarie – martie: Bari, Bologna, Frankfurt Hahn, Memmingen, Roma și Madrid.

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, a avertizat că operatorul ungar va anula, în perioada următoare, o serie de rute spre și dinspre România sau va modifica perioada în care zborurile sunt anulate.

Cauza principală o reprezintă problemele tehnice de la motoarele folosite pe aeronavele Airbus A320, realizate de Pratt & Whitney, cu suspiciuni de defecte de fabricație la pale, care înseamnă 1.000 de astfel de echipamente de controlat la nivel mondial. “Numai la Wizz Air sunt de verificat 100 de astfel de motoare, deci pot fi dificultăți și la Cluj”, a atenționat Ciceo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Felicitări pentru deschiderea noului magazin Cărturești în Casa Hintz. Este cu adevărat o realizare remarcabilă

Weberbau a restaurat Casa Hintz. Cum a fost la inaugurarea Cărturești

Articolul următor
Într-o zi ca oricare alta, echipa maestrului Gheorghe Zamfir ne-a sunat și ne-a întrebat dacă putem crea un ceas Noah, în ediție limitată, cu ocazia aniversării sale de 80 ani.

Noah Watch a scos un ceas în ediție limitată Gheorghe Zamfir

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share