Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târg de Crăciun la Crucea Iancului de la Mărișel

Asociația Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GAL-NP) va organiza Târgul de Crăciun Vine Moșul de la GAL la Mărișel.

Evenimentul este dedicat întregii comunități și în mod special copiilor vulnerabili din zonă.

Asociația Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GAL-NP) va organiza Târgul de Crăciun Vine Moșul de la GAL la Mărișel. Evenimentul are loc în perioada 9-10 decembrie în localitatea montană din județul Cluj.

Activități programate:

  • Deschiderea oficială și aprinderea luminilor din bradul de Crăciun, cu participarea reprezentanților GAL-NP și autorităților locale
  • Standuri cu produse tradiționale și cadouri de Crăciun, realizate de meșteri locali și artizani talentați
  • Ateliere de creație pentru copii, unde aceștia pot realiza decorațiuni de Crăciun și cadouri confecționate manual
  • Colinde și spectacole artistice susținute de talente locale
  • Sosirea Moșului de la GAL-NP la Mărișel, care va aduce bucurie și surprize pentru cei mici

Fondurile strânse, direcționate către proiecte sociale

“Târgul de Crăciun de la Mărișel are ca scop principal aducerea bucuriei și magiei sărbătorilor în inimile comunității noastre, cu un accent deosebit pe susținerea copiilor vulnerabili din teritoriul nostru. Ne dorim să aducem un zâmbet pe fețele celor mici și să creăm amintiri de neuitat pentru întreaga comunitate.

De aceea, invităm pe toată lumea să aducă, după posibilități, un cadou într-o cutie de pantofi pentru copii de toate vârstele. Cadourile și fondurile strânse în cadrul acestui târg vor fi direcționate către proiectele și programele sociale desfășurate de GAL-NP în beneficiul copiilor vulnerabili din teritoriu.

Ne propunem să oferim sprijin financiar și material pentru îmbunătățirea condițiilor de trai și educație a acestor copii, contribuind astfel la creșterea nivelului lor de trai și la formarea unei comunități mai unite și solidare.

Invităm toată comunitatea să participe la acest eveniment special și să contribuie la realizarea unei sărbători de neuitat atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Prin implicarea noastră colectivă, putem face o diferență în viețile celor care au nevoie de sprijinul nostru”, au îndemnat reprezentanții organizației.

GAL-NP este un parteneriat public-privat și funcționează ca o organizație nonguvernamentală, având ca obiectiv dezvoltarea mediului rural. Asociația își gândește strategia de dezvoltare locală pe baza nevoilor comunității și derulează proiecte cu finanțare majoritar europeană prin programul LEADER.

Teritoriul său cuprinde comunele Aghireșu, Beliș, Călățele, Căpușu Mare, Gilău, Izvoru Crișului, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Rîșca, Săcuieu, Sâncraiu, orașul Huedin. Ele sunt situate vestul județului, preponderent în Apuseni (Munții Gilău, Vlădeasa, Muntele Mare).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipa Complexului President a câștigat trofeul „D’ale porcului” în întrecerea profesioniștilor

Articolul următor

AZOMUREȘ. Industrie sustenabilă pentru agricultură sustenabilă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share