Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Echipa Complexului President a câștigat trofeul „D’ale porcului” în întrecerea profesioniștilor

Un elev de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul a câștigat un curs basic în valoare de 1.600 de euro la Institutul Culinaire Disciples Escoffier, primul institut de artă culinară din România.

Cea de-a II-a zi a Festivalului concurs „D’ale porcului” a fost destinată întrecerii echipelor de profesioniști.

La finalul zilei, după deliberările juriului, a fost declarată câștigătoare echipa Complexului President în frunte cu Chef Alexandru Șandrău. Echipa de la President a câștigat și anul trecut trofeul „D’ale porcului”.

Locul II a fost ocupat de Sapient Group, iar pe locul III s-a clasat echipa Colegiului Tehnic Mihai Viteazul din Oradea.

Cea mai bună pălincă a fost declarată pălinca Sapient Group.
Cei mai buni cârnați au fost preparați de Grătarul cu Ștaif, iar cel mai bun toroș a fost pregătit de Liceul Tehnologic nr. 1 Cadea.
Juriul a acordat și un premiu de excelență elevului Dragoș Chiș de la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul.

Este vorba de un curs basic în valoare de 1.600 de euro pe care elevul îl va urma la Institutul Culinaire Disciples Escoffier, primul institut de artă culinară din România.

„Prin acest premiu vrem să încurajăm tineretul. Avem o meserie atât de frumoasă, cea de bucătar, care trebuie, într-adevăr înțeleasă. Nu este o muncă atât de ușoară, este o muncă grea. Noi în bucătărie nu avem niciodată linie de finiș. Avem tot timpul de învățat ceva nou”, a precizat Ciprian Nicolescu, mentorul și antrenorul echipei naţionale de bucătari (seniori) a României la Olimpiada gastronomică (IKA) 2020, membru al juriului.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Federația Internațională de Schi și Snowboard (FIS) a eliberat certificatul care consfințește dreptul de a organiza acest gen de competiții pe pârtia olimpică din orașul Borșa.

“Pârtia olimpică din Borșa va atrage mulți investitori”

Articolul următor
Asociația Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GAL-NP) va organiza Târgul de Crăciun Vine Moșul de la GAL la Mărișel.

Târg de Crăciun la Crucea Iancului de la Mărișel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share