Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold va ocupa 170.000 mp la Expo City Dubai

Festivalul de patru zile din Emiratele Arabe Unite va avea loc pe mai multe scene, la începutul anului viitor.

Timp de patru zile, Untold va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Untold, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, în 15-18 februarie 2024.

Pe 170.000 mp va fi un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, Untold Dubai și-a prezentat scenele care vor defini această experiență extraordinară.

Mainstage Untold Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global: DJ, artiști K-pop, live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale. Galaxy, casa techno a festivalului, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping.

Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp. Charlotte de Witte, Amelie Lens, Boris Brejcha, Jamie Jones, Loco Dice, Maceo Plex, Richie Hawtin, Stephan Bodzin sau Tale Of Us sunt artiștii care au creat la scena Galaxy o atmosferă unică pentru fanii techno.

Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.

Borgore, DJ Snow & MC Agent, Dope D.O.D., Dub FX & Woodnote, L’Entourloop & N’Zeng, Malaa, Netsky, Noisia (DJ Set), Sub Focus B2B Wilkinson sunt alchimiștii care au creat magie în timpul celor patru zile ale edițiilor precedente ale Untold.

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, tărâmul minunilor atemporale. Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Fiecare dintre scenele Untold Dubai romite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică.

Untold Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse. La prima ediție Untold Dubai sunt așteptați 70.000 de fani pe zi, iar în toate cele patru zile, 280.000 de participanți.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Kempinski intră în România cu un prim complex hotelier în Poiana Brașov

Articolul următor
Există mulți investitori din Republica Moldova la Cluj, în special în domeniile imobiliar și comerț, companii înființate de antreprenori moldoveni, până acum poate nu atât de cunoscuți.

Republica Moldova are consul la Cluj. “Ne concentrăm pe business și universități”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share