Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

18 GYM FITNESS & BEAUTY – Călătoria noastră continuă cu deschiderea celei de-a 26-a locații în Alba Iulia

18 GYM FITNESS & BEAUTY, un nume sinonim cu fitnessul de înaltă calitate și angajamentul față de sănătate, este încântat să anunțe deschiderea celei de-a 26-a locații în România, amplasată în orașul Alba Iulia. Această expansiune reprezintă un nou triumf în lunga noastră călătorie, care a început în 2008, o călătorie axată pe transformarea vieților și îndrumarea oamenilor spre adevăratul sens al sănătății și fitnessului.

Într-o lume în care întrebarea “Cum îmi mențin sănătatea și formă fizică într-un mod eficient?” devine din ce în ce mai frecventă, 18 GYM FITNESS & BEAUTY a apărut ca un far de lumină. Ne-am dedicat misiunii de a ghida atât românii, cât și cei din întreaga lume către un stil de viață sănătos și echilibrat.

Pornind de la prima noastră locație inaugurată în urmă cu aproape 15 ani, am reușit să facem o diferență semnificativă în viața a peste 100.000 de membri. Succesele lor sunt mândria noastră, iar reușitele lor sunt motivul nostru de bucurie. Suntem mândri să ne numim familia 18 GYM FITNESS & BEAUTY și să fim martorii transformărilor lor impresionante.

În timp, am dezvoltat o echipă de antrenori specializați și orientați spre rezultate, care au adus fitness-ul la un nivel cu totul nou. Ceea ce a început ca o pasiune s-a transformat într-o adevărată revoluție în fitness. Echipa noastră de antrenori, este recunoscută pentru experiența lor extinsă și abordarea individualizată, care ajută fiecare membru să își atingă obiectivele.

Acum, suntem mai aproape de tine ca niciodată, oferindu-ți posibilitatea de a alege cum arată viitorul tău. La 18 GYM FITNESS & BEAUTY, credem că sportul este o necesitate, iar sănătatea este primordială. Aici poți descoperi cele mai avansate programe de remodelare corporală, slăbire, tonifiere sau creștere a masei musculare, alături de echipa noastră dedicată.

Încheiem cu un angajament ferm că, odată cu deschiderea celei de-a 26-a locații, ne vom continua misiunea noastră de a inspira și ghida oamenii către un stil de viață sănătos și echilibrat. Te așteptăm cu brațele deschise la 18 GYM-ALBA MALL, unde poți începe o nouă etapă a călătoriei tale către sănătate și fitness.

Pentru mai multe informații despre 18GYM și serviciile noastre, vă rugăm să vizitați www.18gym.ro

Despre 18GYM FITNESS & BEAUTY:

Este o rețea de săli de fitness de înaltă calitate, dedicată sănătății și bunăstării membrilor săi. Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul fitnessului, 18 GYM FITNESS & BEAUTY oferă programe personalizate și instruire de înaltă calitate pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele de fitness și să se bucure de un stil de viață sănătos.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Un robot produs în Thailanda este noul ospătar al restaurantului-terasă La Tour.

Primul robot ospătar din Transilvania lucrează la Baia Mare

Articolul următor
BCR, BRD și Raiffeisen și-au redus la jumătate rețeaua fizică, iar BT a renunțat la sute de clădiri ale băncilor pe care le-a cumpărat.

Băncile din România au desființat sute de agenții

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share