Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Businessmenii străini l-au luat “la țintă” pe primarul Clujului

Organizatorul întâlnirii cu primarul Emil Boc a fost Cluj International Committee (CIC).
Edilul orașului a fost asaltat de întrebări din partea comunității internaționale de afaceri | Foto: PCN

Sute de oameni de afaceri din țară și străinătate au participat la evenimentul Meet the Mayor, de la Centrul de Cultură Urbană Casino.

Organizatorul întâlnirii cu primarul Emil Boc a fost Cluj International Committee (CIC). “A fost o seară minunată, în care am realizat că o societate în care cetățenii sunt implicați activ, indiferent de proveniența lor, este mai rezilientă și mai pregătită să facă față provocărilor contemporane.

Să nu uităm că, într-o democrație, puterea aparține poporului, iar implicarea noastră este cheia pentru a ne asigura că această putere este exercitată în beneficiul tuturor”, consideră președintele CIC, Geta Grama-Moldovan.

   

 

Cluburile de afaceri, prezente la întâlnire

Florin Sabou, președintele Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT), a subliniat importanța educației și inovării în dezvoltarea economică a Clujului, mai ales în contextul provocărilor economice actuale.

“Suntem convinși că fiecare contribuție și perspectivă adusă în cadrul acestui eveniment va avea un impact semnificativ în evoluția orașului nostru. Este un cadru favorabil schimbului de idei și experiențe, oferind participanților șansa de a se conecta cu lideri și oameni de afaceri din cluburile de business ale orașului.

Împreună am discutat despre subiecte vitale pentru viitorul Clujului, precum importanța traficului, îmbunătățirea infrastructurii spitalelor, temele ecologice. A fost o experiență îmbogățitoare, plină de învățături și idei noi. Așteptăm cu nerăbdare să punem în aplicare gândurile și sugestiile discutate și să continuăm să lucrăm împreună pentru un Cluj mai bun”, a spus oficialul DWNT.

Organizatorul întâlnirii cu primarul Emil Boc a fost Cluj International Committee (CIC).

Au degustat vinuri de Sibiu

Printre temele ridicate de businessmenii și diplomații străini s-au numărat reforma administrativă a României, traficul în oraș, dezvoltarea zonei metropolitane, serviciul local de imigrări, sănătatea și educația, dar și candidatura la viitoarele alegeri locale a actualului primar.

Printre oamenii de afaceri prezenți s-au numărat Antonio Patane, Alain Schodts, Wouter Reijers, Daisuke Kudo, Carl Widell, Ludger Thol, Shajjad Rizvi, Pascal Fesneau, Philip Choban, iar din partea română, Carmen Petcu – De’Longhi, Ștefan Gadola – EnergoBit, Adam Ambrus – Amera, Dan Pitic – Scala, Simona Baciu – Cluster C-EDU, Cristina Pocol – USAMV, Dan Tarcea, Emilia Botezan – Primăria Cluj-Napoca.

La final, invitații CIC au participat la o degustare de produse tradiționale și la una de vinuri Apoldia Maior, produse la stațiunea viticolă din județul Sibiu a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cartea are aproape 700 de pagini și surprinde esența marketingului, care nu dispare indiferent de diverse tendințe.

Călin Biriș și-a lansat “Antrenamentul de marketing” la Cluj

Articolul următor

Tren de mare viteză Budapesta – București cu trecere prin Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Nordic Group investește și la Izvin

Nordic Group, una un jucător important în piața distribuției de produse alimentare premium în  rețele Retail, HoReCa și…
(Cluj-Napoca, 14–24 iunie)
Citeste mai mult

Cinema și fine dining la TIFF

Festivalul Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14–24 iunie) a făcut cunoscute filmele secțiunii Film Food. “Deseori, mâncarea înseamnă…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share