Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GAL Napoca Porolissum va avea brand de microregiune

“Anul acesta muncim intens la conturarea propriului nostru brand local; avem toată încrederea în cei care sunt în spatele acestui proces deloc ușor, Asociația Plaiuri Noi (APN).
Teritoriul asocierii cuprinde o mare parte din zona montană a Clujului | Foto: GAL-NP

Proiectul inițiat de Grupul de Acțiune Locală Napoca Porolissum (GAL-NP) se va derula în cadrul unui program cu finanțare de la Uniunea Europeană.

“Anul acesta muncim intens la conturarea propriului nostru brand local; avem toată încrederea în cei care sunt în spatele acestui proces deloc ușor, Asociația Plaiuri Noi (APN). Știm și am văzut ce minuni pot face. De aceea, abia așteptăm să vedem finalul, dar și să ne bucurăm de experiență, pe parcurs.

Timp de un an de zile, în 2024, APN cercetează, promovează și aduce împreună inițiative din 14 localități din județul Cluj cu scopul de a dezvolta un brand de microregiune. Pe Facebook și pe Instagram vedeți cu ochii voștri cum se construiește un brand local care pleacă de la povestea locului și crește pas cu pas, depășind granițe fizice și conceptuale”, au anunțat reprezentanții GAL-NP.

Anul acesta muncim intens la conturarea propriului nostru brand local; avem toată încrederea în cei care sunt în spatele acestui proces deloc ușor, Asociația Plaiuri Noi (APN).

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, programul Leader, și se derulează în perioada 2023-2024. GAL-NP cuprinde localitățile Aghireșu, Beliș, Călățele, Căpușu Mare, Gilău, Izvoru Crișului, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Rîșca, Săcuieu, Sâncraiu, Huedin.

Anul acesta muncim intens la conturarea propriului nostru brand local; avem toată încrederea în cei care sunt în spatele acestui proces deloc ușor, Asociația Plaiuri Noi (APN).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea și Brașovul, pe primele două locuri în topul scumpirii apartamentelor în 2023

Articolul următor

COVER STORY: DAFCOCHIM AGRO 30 de ani. Lider în Centrul Transilvaniei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share