Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania a integrat inteligența artificială în platforma Întreb BT

Întreb BT, plaformă de internet a Băncii Transilvania Cluj, a avut, în 2023, un număr record de vizitatori, de peste 5 milioane. Comparativ cu 2022, acesta a crescut cu 31%, iar numărul de vizite, cu 43%. 

Platforma online este un motor de căutare a informațiilor cu 2.000 de întrebări și răspunsuri despre banking.

Întreb BT, plaformă de internet a Băncii Transilvania Cluj, a avut, în 2023, un număr record de vizitatori, de peste 5 milioane. Comparativ cu 2022, acesta a crescut cu 31%, iar numărul de vizite, cu 43%.

Platforma online a BT este concepută ca un motor de căutare a informațiilor, cu peste 2.000 de întrebări și răspunsuri despre banking, și completează canalele de comunicare cu clienții: site-ul BT, peste 500 de sedii din 180 de localități, echipa Call Center, canalele social media și chatboții.

“Notorietatea Întreb BT a crescut de la an la an, peste 70% din vizitatori au ajuns anul trecut pe site prin accesare directă, modalitate urmată de căutările specifice pe Google.

Cele mai multe vizite au fost din România, Germania, Marea Britanie, Italia, Spania. Informațiile cele mai căutate au fost despre gestionarea contului, popriri, programare online la bancă, alternative pentru plata facturilor și logarea în aplicațiile BT”, a informat Laura Petrehuș, director adjunct comunicare și relații publice.

Banca din Cluj a integrat inteligența artificială în Întreb BT, în octombrie 2023, pentru simplificarea interacțiunilor și accesibilitate mai mare la conținutul platformei. Vizitatorii care caută prin AI Search informații despre produse, servicii și soluții de self-banking primesc un răspuns generat printr-un sistem ce integrează informații într-un mod mai prietenos, folosind surse informare multiple.

30.000 de vizitatori unici au folosit de peste 100.000 de ori opțiunea AI Search. BT este cea mai mare bancă din Sud-Estul Europei. În România are 20% cotă de piață, 4 milioane de clienți, 10.000 de angajați, 500 de sedii în 180 de localități. Valoarea brandului BT a depășit pragul de 500 de milioane de dolari. Principalii săi competitori în țara noastră sunt BCR și BRD.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Echipajele elicopterelor SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență, transferarea de urgență a pacienților critici, căutarea, salvarea și evacuarea persoanelor accidentate, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 212 persoane.

Unitatea Specială de Aviație Cluj-Napoca, 300 de ore de zbor într-un semestru

Articolul următor

„Bunătățile pădurii”, într – un workshop la Facultatea de Protecția Mediului Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share