Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Unitatea Specială de Aviație Cluj-Napoca, 300 de ore de zbor într-un semestru

Echipajele elicopterelor SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență, transferarea de urgență a pacienților critici, căutarea, salvarea și evacuarea persoanelor accidentate, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 212 persoane.

Piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca (USACN) au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 238 de misiuni de salvare în semestrul II din 2023.

Echipajele elicopterelor SMURD au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgență, transferarea de urgență a pacienților critici, căutarea, salvarea și evacuarea persoanelor accidentate, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 212 persoane. Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale Jibou – 165 intervenții, Brașov – 33, Mureș – 32, Caransebeș – 5, Arad – 3.

Echipajele elicopterelor SMURD, prin punctele de operare, au salvat persoanele astfel: Jibou – 151 persoane, Brașov – 23, Mureș – 30, Caransebeș – 5, Arad – 3. În semestrul II 2023, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de 300 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din centrul operaţional al USACN a coordonat 606 misiuni aeriene în semestrul II 2023 pentru executarea lor în securitate aeronautică. “Piloții vor acționa cu profesionalism în sistem integrat pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, alături de celelalte structuri operative ale Ministerului Afacerilor Interne”, a transmis USACN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Culturile semănate în toamna anului trecut se confruntă cu provocări fără precedent din cauza lunilor cu precipitații foarte scăzute și a temperaturilor neobișnuit de ridicate pentru această perioadă, iar un îngheț brusc ar putea avea afecta semnificativ producția de rapiță și grâu. 

Cultivarea rezilienței. Strategiile Corteva pentru condițiile climatice nefavorabile

Articolul următor
Întreb BT, plaformă de internet a Băncii Transilvania Cluj, a avut, în 2023, un număr record de vizitatori, de peste 5 milioane. Comparativ cu 2022, acesta a crescut cu 31%, iar numărul de vizite, cu 43%. 

Banca Transilvania a integrat inteligența artificială în platforma Întreb BT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share