Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Digitalizare la Gherla. Parcarea rezidențială, achitată online din acest an

Pentru prima dată, puteți achita online abonamentele pentru parcările rezidențiale din municipiul Gherla.
Gherlenii au la dispoziție mai multe metode de plată prin intermediul internetului | Foto: Paul Măhălean

Administrația locală din municipiu a introdus opțiunea de plată digitală a abonamentelor începând cu 2024.

“Pentru prima dată, puteți achita online abonamentele pentru parcările rezidențiale din municipiul Gherla. Din totalul de abonamente ale anului 2023, au fost validate pentru plată 1.231. Acestea îndeplinesc condițiile pentru prelungirea acestora impuse de regulamentul privind închirierea locurilor de parcare situate în parcările de reședință din Gherla.

Beneficiarii acestor abonamente vor avea opțiunea de a efectua plata online sau la sediul primăriei, fără a necesita nicio acțiune suplimentară. Pentru restul abonamentelor, care nu îndeplinesc condițiile de validare sau au o situație neclară (cum ar fi inspecția tehnică periodică expirată, mașină vândută sau schimbată), opțiunea de plată nu va fi activată.

Persoanele în această situație sunt rugate să se prezinte la sediul primăriei pentru a clarifica și rezolva problemele legate de abonament. Aceste abonamente necesită o atenție suplimentară și vor putea fi prelungite doar după rezolvarea situației neclare și îndeplinirea condițiilor stabilite”, a specificat viceprimarul Paul Măhălean.

Conform regulamentului aprobat prin hotărâre de consiliu local, toate abonamentele trebuie achitate până la 31 ianuarie. Neachitarea până la această dată va duce la pierderea dreptului de prelungire. Metode de plată online disponibile sunt plata online prin aplicația mobilă Gherla 24 (din App Store și Google Play), platforma de servicii electronice Eservicii.gherla.ro, platforma Ghișeul.ro.

La sediul primăriei, abonamentele pot fi plătite la casierie (numerar sau cardul bancar) sau la aparatele self tax (cu card). În prima zi pentru plata impozitelor din acest an, 300 de gherleni și-au achitat taxele și impozitele (inclusiv locul de parcare) la distanță, prin una dintre cele trei metode (aplicație municipală sau platforme online).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Construcții Erbașu va începe lucrările pe lotul Suplacu de Barcău - Chiribiș din A3

Articolul următor
Sun Vel Co (SVC), deținută de Reka Timea Bulz (80%) și Diana Ancuța Mureșan (20%), este cel mai probabil o companie de consultanță, care pregătește proiectul la cheie și apoi îl vinde unui investitor,

Parc fotovoltaic gigant, pregătit lângă Lechința

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share