Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TeraPlast a obținut certificarea Best Managed Company

Directorul financiar al TeraPlast, Ioana Birta, a subliniat, la Gala BMG România, importanța unei guvernanțe bine structurate și adaptate realității business-ului în parcursul de succes al grupului.
Ioana Birta a primit certificarea BMG România la gala de la București | Foto: TeraPlast

Performanțele TeraPlast au fost recunoscute la Gala Best Managed Companies (BMG) România, compania din Bistrița fiind distinsă cu această certificare.

Directorul financiar al TeraPlast, Ioana Birta, a subliniat, la Gala BMG România, importanța unei guvernanțe bine structurate și adaptate realității business-ului în parcursul de succes al grupului. „Îmbunătățirea continuă este una dintre valorile noastre fundamentale. Studiem piața, gândim anticipativ, ne asumăm obiective înalte și suntem competitivi. Am dezvoltat soluții în premieră în România.

Ne digitalizăm pentru a deveni o companie mai rapidă și mai eficientă. Suntem un grup orientat spre creștere, avem un management cu expertiză dovedită în domeniile noastre de activitate, capacități moderne de producție și o rețea extinsă de parteneri. Ambiția noastră este să atingem performanța la fiecare nivel și în tot ceea ce facem.

Fundamentul succesului echipei noastre este guvernanța corporativă bazată pe responsabilitate, transparență și agilitate. Am construit un brand puternic, un model de afaceri eficient și parteneriate durabile. Ne asumăm responsabilitatea pentru dezvoltarea și instruirea continuă a colegilor noștri.

Suntem recunoscuți pentru seriozitate şi corectitudine în relația cu angajații. Aceste elemente, împreună cu viziunea noastră axată pe dezvoltare, ne-au propulsat în poziția de cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-Est și vor juca un rol esențial în creșterea noastră viitoare”, a spus Ioana Birta.

Un sfert dintre companii au beneficiat de certificare

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din Europa de Sud-Est, fiind compus din TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack, Palplast Moldova și Somplast. Programul Romania BMG reprezintă o inițiativă valoroasă de recunoaștere a performanței antreprenoriale românești, având la bază o metodologie internațională, programul desfășurându-se în 45 de țări.

Această ediție a atras 100 de companii, dintre care 40 au ajuns în etapa a doua, cea a atelierelor de lucru și interviurilor derulate alături de echipele mixte de experți desemnați de Deloitte, organizatorul programului, și de organizațiile-partener, BT, BVB și BERD.

La finalul acestei etape, juriul independent al programului a decis care sunt companiile ale căror practici de organizare și management sunt cel mai bine aliniate standardului internațional BMG. În cadrul programului BMG România, 17 companii au fost certificate, iar alte 4, recertificate.

Cei patru piloni de evaluare au fost strategia, resursele și inovația, cultura și angajamentul, precum și guvernanța și aspectele financiare ale companiei. Unicitatea acestui program constă în atenția îndreptată asupra companiilor private din România, recunoașterea performanței lor generale, susținerea creșterii pe termen lung, precum și aprecierea eforturilor la nivel de organizație, nu doar a performanțelor financiare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Târgu Mureș va avea autostradă până la Odesa Autoritățile din Republica Moldova au prezentat planurile pentru șoseaua de mare viteză care va merge neîntrerupt de la Târgu Mureș, prin Iași și Chișinău, până la Odesa, în Ucraina, pe malul Mării Negre. Proiectul acestei autostrăzi a prins contur după ce a fost inclus în marele plan de reconstrucţie a infrastructurii din Republica Moldova, conform EVZ. La Platforma de Sprijin pentru Moldova, desfăşurată la Chişinău, a fost prezentat un plan detaliat traseului, cu estimările de buget necesare pentru construire. Informația a fost prezentată de către ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spânu, pe platforma Planul de Reconstrucție a Infrastructurii din Moldova. Prima autostradă din Republica Moldova ar urma să aibă trei etape de realizare: sectorul „Autostrada Unirii” (A8) Ungheni – Iași - Târgu Mureș (prin România) plus Ungheni – Cricova (nod rutier lângă Chișinău); sectorul Chișinău – Anenii Noi - intersecția cu traseul R2 Chișinău – Tighina - granița cu Ucraina; sectorul din Ucraina al drumului european M15 Reni- Odesa. Pe teritoriul Republicii Moldova, autostrada va fi realizată în două etape, prima Ungheni-Chişinău, a doua Chişinău-graniță. Tronsonul va trece doar teritoriul controlat de autoritățile constituționale de la Chișinău și va evita regiunea transnistreană, orașul Tighina (Bender). Etapele de construcție pentru Autostradă Tronsonul de autostradă Ungheni - Chişinău va fi conectat cu reţeaua de autostrăzi din România, mai ales cu Autostrada Unirii (A8) Ungheni – Iași – Târgu Mureș, precum şi cu Autostrada Moldovei (A7), care se construieşte acum. Conectare se va face prin noul pod în regim de autostradă, planificat pentru construcţie la Ungheni, peste Prut. În multe locuri, traseul primei autostrăzi din Republica Moldova va fi integrat anumite segmente din drumurile naționale și regionale. Primul segment al autostrăzii Ungheni – Chișinău - Odesa corespunde cu tronsonul rutier din stânga Prutului al A8 Ungheni - Iași-Târgu Mureș. E vorba de segmentul dintre râul Prut și sensul giratoriu de conexiune R1 Ungheni - Chișinău, precum și cu R16 Ungheni – Sculeni - Fălești.

Târgu Mureș va avea autostradă până la Odesa

Articolul următor

Previziuni Colliers pentru piața imobiliară din România în 2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share