Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cătălin Briciu, Linnify: “Procesele inovatoare vor face diferența în IT”

Linnify Cluj are ca domeniu activități de editare a altor produse software, înregistrând, în 2022, afaceri de 8,9 milioane lei și un profit net de 0,9 milioane, cu 40 de angajați.
CEO-ul Linnify a intrat în Topul Forbes al celor mai promițători antreprenori din România | Foto: Cătălin Briciu

Parteneriatele strategice cu lideri de piață, fondurile UE pentru specializarea inteligentă și inteligența artificială generativă vor fi direcțiile urmărite, în 2024, de CEO-ul companiei de soluții informatice și produse digitale.

Linnify Cluj are ca domeniu activități de editare a altor produse software, înregistrând, în 2022, afaceri de 8,9 milioane lei și un profit net de 0,9 milioane, cu 40 de angajați. Printre asociații principali se mai numără Răzvan Bretoiu și Alexandru Bogdan. Briciu a fost inclus în topul „30 sub 30” Forbes pentru contribuția sa în domeniul tehnologic.

„Susținerea investițiilor în expansiunea noastră internațională, specializarea suplimentară a serviciilor oferite prin dezvoltarea mentalității de validare în dezvoltare software pe verticalele de interes ale companiei, dar și adaptarea noastră la nevoile pieței pentru mai multă eficiență în dezvoltarea produselor software vor fi principalele provocări ale anului”, a sintetizat cofondatorul Linnify.

Specializarea inteligentă, sursă de venit

“Ne vom concentra pe acoperirea investiților în expansiune din veniturile generate în mod direct prin această inițiativă, reducând impactul asupra activităților economice de bază ale companiei și atragerea resurselor necesare pentru accelerarea expansiunii. ⁠

Apoi, vom începe unele parteneriate strategice cu lideri de piață în verticalele de specialitate ale companiei noastre în vederea dezvoltării unor procese inovatoare bazate pe validare specifice acelor piețe. Accesarea fondurilor nerambursabile pentru digitalizare dedicate specializării inteligente a firmelor din România va contribui la facilitarea acestor eforturi.

Nu în ultimul rând, ne axăm pe introducerea noilor tehnologii de tip “generative artificial intelligence” în procesele de dezvoltare de produs ale companiei pentru eficientizarea comunicării și creșterea productivității prin diminuarea muncii cognitive repetitive”.

Transilvania Business a îndemnat antreprenorii locali să anticipeze cele mai mari provocări ale unui nou an cu patru runde de alegeri, dar și să împărtășească măsurile pe care le au în vedere pentru a le surmonta și a se dezvolta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Actualizarea datelor 100% online, direct din ING Business, pentru afacerile cu un singur acționar

Articolul următor

ANALIZĂ: Schimbările climatice și influența lor asupra culturilor agricole

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share