Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sport Play Systems a finalizat skatepark-ul din Sf. Gheorghe

Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems (SPS), a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în țară.
Skatepark-ul din județul Covasna se întinde pe 3.000 mp, având diverse grade de dificultate | Foto: SPS

Compania clujeană va termina, în acest an, 13 proiecte aflate în diferite faze de dezvoltare.

Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems (SPS), a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în țară. Volumul intens de activitate a generat o creștere a afacerilor SPS la 30,3 milioane lei în 2023. Compania are alte 13 proiecte în diferite faze de dezvoltare, toate urmând a fi predate în acest an.

Skatepark Sfântu Gheorghe este cel mai amplu proiect finalizat, anul trecut, de către SPS. Cu o suprafață de 3.000 mp, obiectivul deservește discipline ca skateboarding, BMX, rollerblading, cu diverse grade de dificultate, fiind gândit și pentru găzduirea de competiții sportive. Investiția s-a ridicat la 6 milioane lei.

La sfârșitul lui 2023, SPS a inaugurat parcul Faleza Dunării Brăila, centru mixt de agrement, cu zone de joacă, fitness și sport extrem dedicate tuturor categoriilor de vârstă. SPS a realizat proiecte la Cluj, București, Sf. Gheorghe, Sibiu, Oradea, Brăila, Bistrița, Călărași, pentru zona publică și companii private. Cele 20 de proiecte i-au asigurat o cifră de afaceri de 30,3 milioane lei, în creștere de 175% față de 2022.

„Creșterea accesului la spații deschise, amenajate adecvat pentru practicarea sportului e vitală în România, aflată în topul celor mai sedentare țări. Indiferent dacă e în zone private sau publice, atât timp cât e adaptat nevoilor și realizat cu echipamente sigure, de ultimă generație, fiecare skatepark sau zonă de fitness e o investiție în bunăstarea comunității”, spune Mihai Balaș, CEO al SPS.

Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems (SPS), a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în țară.

Apare conceptul Outdoor Classroom

Compania începe acest an cu 13 noi proiecte aflate în implementare, dar și planuri de a introduce pentru prima dată în România echipamente de joacă interactive și digitale, inclusiv un nou concept Outdoor Classroom, proiect pilot în care participă alături de alte cinci țări.

Prima lucrare va fi predată în primăvară. SPS va finaliza proiectul de furnizare și instalare echipamente de joacă și fitness urban din parcul Liniei II București. SPS este specializată în soluții complete pentru amenajarea zonelor de agrement, a spațiilor destinate practicării sportului urban și a complexelor sportive.

Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems (SPS), a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în țară.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Raliul OneLife "Operațiunea Carpatica" ajunge la Cluj, Colibița și Brașov

Articolul următor

Sectorul de înfrumusețare și profesorii, oile negre în viziunea Fiscului bihorean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share