Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Raliul OneLife “Operațiunea Carpatica” ajunge la Cluj, Colibița și Brașov

După finalul senzațional al evenimentului din vara anului 2023 la București, cu mii de vizitatori, unul dintre cele mai captivante evenimente cu supermașini din Europa revine în România, de data aceasta pentru ediția de iarnă. Cluj-Napoca, Lacul Colibița și Poiana Brașov se pregătesc să găzduiască OneLife Rally Winter Edition 2024 – evenimentul automobilistic ‘’Operațiunea Carpatica’’, în perioada 1 februarie – 4 februarie.

OneLife Rally adună un număr mare de supermașini exclusiviste și parcurge călătorii în diferite orașe din Europa și din întreaga lume. Dincolo de strălucirea și glamourul evenimentului, obiectivul principal al Raliului este să contribuie la comunitate prin misiunea sa caritabilă solidă și să promoveze conducerea sigură și responsabilă.

Orașul fermecător Cluj-Napoca va servi drept loc de start pentru Ediția de Iarnă de anul acesta. Cetățenii sunt invitați să participe la evenimentul deschis publicului, să întâlnească șoferii și să admire mașinile la Hotel Vibre Cluj începând cu ora 15:00 pe 1 februarie și până la plecarea mașinilor pe 2 februarie. După frumosul Cluj, OneLife Rally se îndreaptă către Lacul Colibița pe 2 și 3 februarie, iar apoi călătoria epică se încheie la Poiana Brașov. Acest paradis al schiului servește ca finala perfectă pentru evenimentul de iarnă OneLife, iar cetățenii sunt invitați să se alăture evenimentului deschis publicului în fața Hotelului Teleferic începând cu ora 18:30 pe 3 februarie și până la plecarea mașinilor pe 4 februarie.

Nick Papis, CEO-ul OneLife Rally, își exprimă entuziasmul legat de revenirea în România: “Suntem extrem de încântați să ne întoarcem în România pentru Ediția de Iarnă 2024 – Operațiunea Carpatica. România ocupă un loc special în inimile noastre, și abia așteptăm să fim martorii și să împărtășim frumusețea acestei țări în lunile reci. Ne vedem în Cluj-Napoca, Lacul Colibița și Poiana Brașov.”

Hotelul Vibre va primi echipa OneLife Rally. Cristina Petruț, Managing Director al Hotelului Vibre, a declarat: “La Hotelul Vibre, ne străduim să creăm o atmosferă de lux rafinat și ospitalitate personalizată. Găzduirea echipei OneLife Rally se potrivește perfect cu viziunea noastră, și suntem entuziasmați să ne asigurăm că șederea lor depășește toate așteptările și promovează România și orașul Cluj în cea mai bună modalitate posibilă. Așteptăm cu nerăbdare să facem parte dintr-un astfel de eveniment interesant.”

Pe măsură ce România se pregătește să întâmpine OneLife Rally Winter Edition 2024, asigurați-vă că participați la unul dintre evenimentele publice din cadrul Operațiunii Carpatica. Pentru mai multe informații și actualizări, verificați pagina de social media Life Rally.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În 2023, Cluj Arena, aflat sub autoritatea Consiliului Județean (CJ), a obținut venituri de 5,9 milioane lei.

Cluj Arena a produs 1,2 milioane de euro într-un an

Articolul următor
Cel mai mare constructor de skateparkuri și zone de joacă din România, Sport Play Systems (SPS), a finalizat, anul trecut, 20 de proiecte în țară.

Sport Play Systems a finalizat skatepark-ul din Sf. Gheorghe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share