Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nunțile transmise în direct, noutatea sezonului la târgul specializat din Baia Mare

Deschiderea oficială a târgului "Nunta de la A la Z" este programată în 2 februarie.

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și Baia Mare Value Centre (BMVC) îi invită, în perioada 2-4 februarie, în galeria centrului comercial, pe cei interesați să acceseze servicii din industria evenimentelor.

Deschiderea oficială a târgului “Nunta de la A la Z” este programată în 2 februarie. “Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau chiar și despre o petrecere specială, agenții economici din domeniu îi vor întâmpina la standuri pe viitorii miri cu cele mai noi trenduri din domeniu. Expozanții au pregătit și reduceri pe întreaga perioadă a târgului pentru cei care vor accesa pe loc serviciile lor.

La ”Nunta de la A la Z”, maramureșenii vor găsi torturi și prăjituri, o o ofertă de nerefuzat pentru cocktail bar, aranjamente florale din flori naturale, produse personalizate (umerașe, pahare, cutii pentru verighete), rochii de mireasă, săli de eveniment, cabina telefonică, invitații, mărturii pentru nuntă și botez, decor, ecran led, servicii foto-video și nelipsitul 360 Video Booth.

Viitorii miri sau părinți vor fi invitați să se diferențieze cu o amintire eternă. Aceștia pot ieși din tipar astfel încât nunta sau botezul copilului să devină unic în rândul invitaților printr-un gest special: să ocrotească natura prin oferirea unor certificate de plantare în locul mărturiilor clasice. O altă noutate o reprezintă baloanele albe cu fum care pot aduce un plus de eleganță”, conform organizatorilor.

Profesioniști în domeniu și colaboratori cu tradiție ai târgului ”Nunta de la A la Z” vor expune un ecran led și vor prezenta motivele pentru care un astfel de dispozitiv poate genera culoare și poate capta atenția invitaților, pentru o dinamică maximă pe ringul de dans, transmisia live a evenimentului sau a împărtăși cu cei care vă sunt alături fotografii din timpul petrecerii.

20 de expozanți s-au înscris la ”Nunta de la A la Z”. Aceștia îi vor aștepta pe viitorii miri în galeria centrului comercial (inclusiv în zona de food-court) pentru a stabili împreună detaliile pentru un asemenea eveniment.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul automat de cartofi din România a fost deschis la Șinteu, județul Bihor

Articolul următor

Cabinete moderne, salarii mărite pentru medicii de familie de la țară din Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share