Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de 5 milioane de euro pentru „Grădina Urbană Tășnad”

Marți, 20 februarie 2024, fost semnat contractul de finanțare prin care Orașul Tășnad din Județul Satu Mare va realiza proiectul „Grădinii urbane Tășnad”.

Proiectul va transforma o zonă verde, prea puțin atractivă în prezent, într-o zonă extrem de atractivă pentru locuitorii orașului și turiștii care vizitează localitatea pe parcursul anului.

Ce cuprinde proiectul

„Grădina Urbană Tășnad” va avea o suprafață de peste 40.000 mp, va integra 16 zone pentru recreere încadrate de grădini cu trandafiri, ideale pentru cei care vor căuta liniște și relaxare. Adolescenții și copiii vor beneficia de un amfiteatru natural, spații de joacă și terenuri de sport. Această oază verde a orașului are potențialul de a deveni locul preferat atât al vârstnicilor, cât și al tinerilor din localitate, un loc permanent animat de bucuria celor ce se vor bucura de facilitățile oferite.

Proiectul este finanțat prin Prioritatea 3 – O regiune cu localități prietenoase cu mediul din cadrul Programului Regional Nord-Vest 2021-2027. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 5 milioane de euro și corespunde obiectivului de politică – O Europă mai verde.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În Regionala SRCF Cluj sunt lucrări de tip Quick Wins finalizate pe 19 km de cale ferată, pe tronsoanele Apahida – Baia Mare – Războieni – Episcopia Bihor, unde viteza maximă va crește până la 100 km/h.

Trenuri cu până la 100 km/h între Apahida și Episcopia Bihor

Articolul următor

Gara din Băile Herculane, cea mai frumoasă și plină de istorie gară din România, va fi modernizată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share