Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Automotive Expo & B2B Meetings 2024: 300 de companii vor fi prezente la principalul târg de profil din România

Automotive Expo & B2B meetings, cel mai important eveniment din industria automotive B2B din țară, reunește peste 800 de profesioniști din producție, reprezentând aproximativ 300 de companii relevante din industrie. Evenimentul va avea loc la Sibiu, pe 28 martie, la Redal Expo.   

Peste 800 de profesioniști din departamentele de achiziții, inginerie, vânzări, markerting și management, reprezentând aproximativ 300 de companii vor participa la întâlniri. Dintre firmele prezente, 56% reprezintă fabrici de producție, 34% distribuitori, 10% furnizori de servicii.

Printre participanții de anul acesta se numără majoritatea actorilor principali în industria automotive din România și companii reprezentative în Europa de Est și la nivel global.

Târgul Automotive Expo & B2B Meetings vizează crearea unui mediu favorabil dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din producția de automobile, cumpărătorilor, furnizorilor și subfurnizorilor.

În cadrul evenimentului există oportunitatea expunerii de produse, prezentarea de inovații tehnologice și facilitează accesul la informații, cooperarea și dezvoltarea de noi parteneriate.

În cadrul sesiunilor de networking, participanții vor putea beneficia de prezența actorilor importanți din piața de profil în vederea angajării în schimbul informații și experiențe, specifice comunității automotive.

Profesioniștii reuniți la eveniment au posibilitatea derulării activităților de promovare sau de susținere a întâlnirilor atât fizic, cât și prin intermediul instrumentelor online puse la dispoziție de organizator.

Târgul Auto B2B va fi deschis pe 28 martie 2024, în Sibiu, și va fi găzduit la Redal Expo.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Transfăgărășanul ar putea fi deschis tot anul - etapa SF

Articolul următor

Electrocentrale Borzești a pus în funcțiune primul megawatt din fotovoltaice  

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share