Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sfaturi pentru Kaufland, în Sălaj: “Să acordați prioritate producătorilor locali”

Lanțul german Kaufland a deschis a doua sa unitate din municipiul Zalău, amplasată în cartierul Brădet, în prezența oficialităților locale și județene și a reprezentanților companiei.
Complexul comercial recent inaugurat dispune de hipermarket, galerie comercială și punct grill | Foto: CJ Sălaj

Autoritățile publice din județ au îndemnat managementul rețelei germane să pună accent pe producătorii din zonă.

Lanțul german Kaufland a deschis al doilea său hipermarket din municipiul Zalău, amplasat în cartierul Brădet, în prezența oficialităților locale și județene și a reprezentanților companiei.

“Acest nou magazin aduce plusvaloare comunității noastre. Generarea a 70 de locuri de muncă reprezintă un pas semnificativ în direcția consolidării pieței locale a muncii și a stabilității populației. Am convingerea că echipa Kaufland va acorda prioritate producătorilor locali, oferind clienților cele mai bune produse și servicii”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj.

“Apreciez că toate întâlnirile pe care le-am avut cu cei care s-au ocupat de derularea acestui proiect au fost constructive. Finalizarea acestei investiții este încă o dovadă că dacă există un dialog serios, constructiv și constant între administrația locală și mediul de afaceri.

Lucrul acesta aduce investitori în municipiu. Pe lângă locurile de muncă create, prin această investiție, o parte din producătorii locali din industria alimentară vor putea să își valorifice produsele în acest spațiu comercial”, a menționat edilul Zalăului, Ionel Ciunt.

Lanțul german Kaufland a deschis a doua sa unitate din municipiul Zalău, amplasată în cartierul Brădet, în prezența oficialităților locale și județene și a reprezentanților companiei.

Viceprimarul: “Zălăuanii au putere de cumpărare”

“Le doresc să le meargă bine; succesul lor pe piață va însemna implicit bunăstare pentru zălăuani, va însemna că zălăuanii au putere de cumpărare. E știut că investițiile de acest fel se fac în urma unor studii temeinice, iar Kaufland a ales să deschidă acest nou hipermarket tocmai pentru că nivelul de trai a crescut în orașul nostru.

Ultima perioadă chiar a fost marcată de deschiderea mai multor magazine mari, din zona comerțului civilizat, o confirmare că Zalăul se dezvoltă în ritm rapid din toate punctele de vedere. Primăria Zalău a venit întotdeauna în întâmpinarea investitorilor cu soluții pentru amplasare și acces la infrastructură.

Kaufland-ul inaugurat azi vine să diversifice oferta de pe piața din Zalău în condiții de concurență, ceea ce va însemna prețuri decente pentru zălăuani și acces la produse mai multe și de mai bună calitate”, consideră viceprimarul Teodor Bălăjel.

Primul magazin a avut vânzări masive

Noul magazin de pe str. C. Coposu are o suprafață construită de 5.000 mp, din care 3.000 mp destinați spațiului interior de vânzare. Acesta dispune de o parcare cu 205 locuri. Complexul beneficiază și de o galerie comercială și punct grill, fiind înzestrat cu sisteme de colectare separată a ambalajelor. Prima unitate Kaufland din municipiu, amplasată pe Bd. M. Viteazul, se situa în topul vânzărilor rețelei din România.

Kaufland România a ajuns la 177 de unități în țara noastră. Principalii săi concurenți la nivel național sunt Lidl, Auchan, Carrefour, Mega Image, Profi, Penny, Cora, Metro, Selgros, Unicarm. La nivel european, Kaufland gestionează 1.500 de magazine în opt țări, având 148.000 de angajați. Kaufland și Lidl fac parte din grupul german Schwartz.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a finalizat cel mai complex proiect electric din România: Linia Electrică Porțile de Fier – Reșița

Articolul următor

România la cea de-a 60-a Expoziție Internațională de Artă – La Biennale di Venezia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share