Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Terra Gloria va promova agricultura durabilă în Ardeal

Terra Gloria a marcat, la Hotelul Radisson Blu, un an de activitate dedicată protejării mediului și promovării practicilor agricole durabile.
Noua organizație cuprinde manageri și specialiști din companii, asocieri și educație | Foto: Terra Gloria

Printre membrii organizației clujene se află manageri ai unor holdinguri precum BASF, Bayer sau NTT DATA.

Terra Gloria a marcat, la Hotelul Radisson Blu, un an de activitate dedicată protejării mediului și promovării practicilor agricole durabile. Președintele și cofondatorul organizației nonprofit, Zoltan Felfoldi, vicepreședinții Ionuț Torgie și Valentin Todor au împărtășit viziunea și angajamentul organizației în protejarea mediului înconjurător și promovarea unei agriculturi sustenabile.

“Sub sloganul “un strop de educare dedicat viitoarelor generații”, căutăm oportunități de a schimba ceva în favoarea naturii și biodiversității. În decurs de un an am reușit să ne consolidam identitatea vizuală, de acum vom putea derula proiecte de viitor pentru mediu, agricultură și societate”, a spus Zoltan Felfoldi.

Terra Gloria a marcat, la Hotelul Radisson Blu, un an de activitate dedicată protejării mediului și promovării practicilor agricole durabile.

Printre cei prezenți s-au numărat personalități din diverse domenii, printre care ingineri, antreprenori, doctori și doctoranzi, cadre didactice universitare, experți contabili și manageri din companii renumite. „Acești invitați de onoare reprezintă o rețea valoroasă de susținători și colaboratori ai Terra Gloria, contribuind la diversitatea și bogăția proiectelor și inițiativelor sale”, potrivit conducerii organizației.

Terra Gloria și-a asumat angajamentul de a implementa proiecte și inițiative menite să sprijine mediul înconjurător și agricultura durabilă. Printre acestea se numără înființarea de spații verzi, promovarea reîmpăduririlor, sprijinirea educației și cercetării, susținerea agriculturii durabile.

Organizația adună oameni și firme preocupați de problemele mediu și agricultură și își propune sa devina un vehicul pentru promovarea schimbărilor pozitive în aceste domenii.

Terra Gloria își propune să se implice activ în proiecte și inițiative care vizează reducerea emisiilor de CO2, combaterea secetei, conservarea ecosistemelor, restructurarea solurilor și curățarea apelor de deșeuri, contribuind la protejarea și îmbunătățirea calității mediului înconjurător pentru generațiile viitoare.

Între membrii organizației se numără și manageri din companiile Casa Unirea, Timac Agro, Moldovan Carmangerie, Bio Culture, Crisplant Aiud, Natur Grup, Pepiniera Vaida Verde, Pivnița Savu, Yummi Fruits, Pipelife, Agrifood Services Group, Agro-Est Muntenia, Fabrica de Compost, Sere-IMD, Fanmedia Oradea, First Event.

Dintre instituții și organizații sunt reprezentate Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj, Universitatea din Oradea, Liceul Silvic Năsăud, Eco Ruralis, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Maramureș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aktor a început forarea primului tunel pe tronsonul de cale ferată Brașov-Sighișoara

Articolul următor

Erbașu poate începe lucrările la lotul blestemat, Suplacu de Barcău – Chiribiș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share