Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dora Optics a inaugurat un spital privat în Târgu Mureș

Rețeaua Dora Optics, care oferă servicii oftalmologice de top în Transilvania, a inaugurat un nou spital privat în Târgu Mureș. Ceremonia de deschidere a avut loc, sâmbătă, 9 martie.

Ca rezultat al investiției de 5,5 milioane de euro realizate de către Dora Optics, s-a construit un spital privat cu o suprafață de peste 2000 de metri pătrați, capabil să asigure îngrijire pentru 30 de pacienți internați. Instituția este primul spital privat din regiune care se conformează, în totalitate, standardelor internaționale și aplică cele mai avansate tehnologii oftalmologice, inclusiv intervenții chirurgicale dioptrice SMILE și FemtoLASIK, intervenții chirurgicale la nivelul retinei, intervenții chirurgicale moderne pentru cataractă dar și implanturi de cristaline artificiale.

Scurt istoric Dora Optics

Fondată în 2008, Dora Optics operează în prezent cu 12 puncte de lucru în 4 județe (Mureș, Harghita, Cluj și Sibiu). După extinderea semnificativă din ultimii ani, în 2021, Dora Optics, a demarat dezvoltarea noului său spital privat, unic în regiune, construit exclusiv din capital autohton. Spitalul dispune de un personal medical format din 10 specialiști, iar consultațiile ambulatorii și examinările oftalmologice rămân disponibile la centrul principal Dora Optics (Târgu Mureș, Piața Mărășești nr. 21).

Cum arată noul spital?

Noul Spital Dora Optics dispune de parcare proprie, lift, facilități ce asigură un confort sporit pacienților. Printre serviciile oferite se numără consultații, examinări, tratamente, intervenții chirurgicale, recoltări și analize, efectuate de către medici specializați în oftalmologie, cardiologie, ORL și chirurgie plastică. Infrastructura clinicii permite fiecărui domeniu să aibă propriul său bloc operator, permițând astfel mai multor medici să lucreze simultan. Spitalul va trece printr-un proces de dezvoltare în două etape: inițial, personalul de 30 de persoane va oferi servicii de consultații ambulatorii și va realiza intervenții chirurgicale care necesită internare de maxim o zi. În a doua etapă, va fi posibilă organizarea intervențiilor chirurgicale mai complexe, efectuate sub anestezie generală, pentru care se poate asigura și îngrijirea pe termen mai lung. Dezvoltarea va dura cel mult 6 luni.

Dora Optics, rețea județeană și regională

Dr. Madaras Zoltán, medic primar oftalmolog, doctor în științe medicale, a subliniat importanța noului spital în cadrul sistemului medical.

„Acest spital adună toate expertiza rețelei Dora Optics; aici efectuăm toate tratamentele și intervențiile de care au nevoie pacienții care se adresează rețelei noastre județene și regionale” Este important să se evidențieze faptul că spitalul nu servește doar pe cei care locuiesc în imediată apropiere, ci întreaga regiune, dorind să ofere o alternativă pentru pacienții din județele învecinate, în contrast cu sistemul public adesea depășit și supraîncărcat.

Prin noul său proiect, Dora Optics deschide un nou capitol în serviciile sale de sănătate, exprimându-și angajamentul față de inovație și furnizarea de îngrijiri medicale de înaltă calitate.

Dora Optics, sub conducerea dr. Madaras Zoltán, revoluționează chirurgia oculară cu laser prin introducerea unei noi tehnologii. Tehnologia SMILE® redefinește corectarea dioptriilor prin minimalizarea inciziilor și o precizie uimitoare, folosind tehnologia cu laser Carl ZEISS Visumax®. În doar 10 secunde, specialistul obține reducerea dioptriilor într-o intervenție complet nedureroasă, rapidă și eficientă, oferind o soluție inovatoare și sigură pentru corectarea dioptriilor.

Dr. Madaras Zoltán formulează principala misiune a spitalului

„Dorim să asigurăm îngrijiri medicale de calitate comunității și să contribuim prin cunoștințele noastre la îmbunătățirea calității serviciilor de sănătate la nivel local și regional. Facem acest lucru în cadrul unui spital în care ne-am încredința atât propria noastră sănătate, cât și pe cea a familiei noastre.’’

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Despre provocările fermierilor, cu Emanuel Iercan, administratorul Terracult

Articolul următor

Gala CONAF Women in Economy, un pas înainte pentru reprezentarea de gen în proporție de 50%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share