Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Al 100-lea premiu câștigat de Pelikan: Stiloul Ineo a fost premiat la prestigiosul “iF DESIGN AWARD”

Hanovra/Falkensee/Berlin/Târgu Mureș – Martie 2024. După câștigarea prestigiosului “Red Dot Award 2023” și nominalizarea la “Produsul Anului” din partea Asociației Brandurilor de Papetărie din Germania, Ineo a primit acum al treilea premiu al său, cu “iF DESIGN AWARD 2024 – categoria Gold”. Acesta este cel de-al 100-lea premiu iF DESIGN AWARD câștigat de brandul Pelikan de-a lungul timpului.

Cu stilul său purist, minimalist, stiloul Ineo își marchează din nou prezența – datorită calității extraordinare și designului său inteligent, a fost premiat la iF DESIGN AWARD cu cea mai înaltă distincție – Gold. Instrumentul de scris este acum unul dintre cei mai importanți câștigători ai concursului de design de renume mondial. Au primit aur doar cele mai bune 75 de concepte înscrise în competiție, dintre aproape 11.000 de înregistrări. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe data de 29 aprilie la Berlin.

Minimalism premiat la cele mai prestigioase concursuri de design

Prin designul său minimalist extraordinar, stiloul Ineo a convins juriul format din 132 de experți independenți din întreaga lume. Juriul și-a motivat decizia astfel: “Stiloul Ineo reduce toate elementele inutile la minimum, pentru a accentua designul clar și eleganța acestui instrument de scris atemporal. Materialele “vorbesc” chiar mai puternic decât forma. Corpul din aluminiu anodizat contrastează cu penița din oțel inoxidabil și cu gripul negru lucios. Deoarece centrul de greutate este situat pe grip, stiloul se așază foarte confortabil în mână.”
Mai puțin înseamnă mai mult!

Seria Ineo – formată din pixuri și stilouri din aluminiu – impresionează prin forma subțire și combinația perfectă dintre aspectul elegant și senzația tactilă extrem de plăcută. Elementul special al designului este lipsa clipsului, o caracteristică care evidențiază Ineo față de alte instrumente de scris de acest fel. Secțiunea transversală în formă de lacrimă nu este doar vizual impresionantă, ci oferă și protecție practică împotriva rulării accidentale.

Pelikan și-a bazat schema de culori pe elementele esențiale ale naturii. Stiloul Ineo este disponibil în culorile Fiery Red, Ocean Blue, Lavender Scent, Green Oasis, Clearing Breeze și Black Rock. Corpul este realizat din aluminiu anodizat 100% reciclabil. Ineo impresionează prin stilul simplu, culorile atrăgătoare, calitatea excepțională a detaliilor și funcționalitatea superioară – caracteristici definitorii ale brandului Pelikan.

100 de premii iF DESIGN AWARDS pentru Pelikan – Aur pentru prima dată!

Fie că vorbim de cerneală, tuș, stilouri, pixuri, radiere, lipici, creioane cerate, carioci pentru desenat, pensule, acuarele sau multe alte produse – de-a lungul istoriei sale, Pelikan a fost distins de 100 de ori cu prestigiosul premiu de design. Primul premiu iF DESIGN AWARD câștigat a fost în anul 1955, pentru produsul Pelikan Graphos, iar stiloul Ineo este primul produs Pelikan care a câștigat aur, cea mai înaltă distincție la iF DESIGN AWARD.
➔ Mai multe informații despre stiloul Ineo câștigătorul iF DESIGN AWARD 2024 Gold: Pelikan Ineo
➔ Toate produsele Pelikan care au câștigat un iF DESIGN AWARD pot fi găsite la: iF Design – Pelikan
_________________________________
Despre iF DESIGN AWARD

Premiul iF DESIGN AWARD este unul dintre cele mai importante premii de design din lume și este acordat o dată pe an, de cea mai veche instituție independentă de design, iF International Forum Design GmbH din Hanovra. Din 1954, iF DESIGN AWARD este recunoscut global atunci când vine vorba de excelență și este un simbol al realizărilor remarcabile în design. Premiul iF DESIGN recompensează realizările de design în mai multe discipline: produs, ambalaj, servicii, arhitectură și design interior, concept profesional, experiență utilizator (UX) și interfață utilizator (UI). Toate produsele premiate sunt prezentate pe www.ifdesign.com.

Despre brandul Pelikan

Expertiză pentru generații întregi

Cu o istorie de peste 185 de ani în domeniul scrisului și al picturii, Pelikan este un brand care a devenit sinonim cu frumusețea scrisului și a artei și cu care, generații întregi împărtășesc pasiunea pentru stilouri și exprimare creativă. Stiloul Pelikan – din categoria instrumentelor de scris de lux – s-a născut în 1929, fiind prevăzut cu un mecanism de alimentare cu piston diferențial, revoluționând stilourile și influențând pozitiv tehnica scrisului caligrafic. Pelikan se remarcă prin combinarea calității excelente și a designului distinctiv, cu inovații de ultimă oră și concepte educaționale cu o funcționalitate perfectă. Brandul este recunoscut și ca un pionier în dezvoltare, colaborând cu profesori și oameni de știință pentru a crea concepte școlare care să promoveze dezvoltarea motorie și precizia scrierii la copii încă de la o vârstă fragedă. În segmentul “Fine Writing”, Pelikan oferă, de asemenea, instrumente de scris fabricate manual în Germania, simbolizând tradiția și calitatea superioară.

Pelikan face parte din grupul Hamelin începând cu decembrie 2023, iar în România este reprezentat, împreună cu brandul Herlitz, de către compania Herlitz România, cu sediul central în Târgu Mureș.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.herlitz.ro, facebook.com/herlitzromania și facebook.com/pelikan.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

E.ON anunță investiții suplimentare de miliarde de euro în tranziția energetică  

Articolul următor

Marinela Ardelean este nominalizată la premiile Wine Travel Awards 2023-2024

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share