Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marinela Ardelean este nominalizată la premiile Wine Travel Awards 2023-2024

Wine Travel Awards și-au anunțat nominalizații la premiile 2023-2024. Marinela Ardelean, ambasadoarea vinurilor românești, este nominalizată la premiile acestei ediții. Selectarea ei a avut în vedere numeroasele acțiuni inițiate de ea, precum  și eforturile permanente de a promova vinurile românești.

Calendarul premiilor Wine Travel, aflate la cea de-a doua ediție, a început cu înscrierile în concurs, în perioada septembrie 2023- 28 februarie 2024. Încă din luna noiembrie 2023 a început campania candidaților pentru a obține nominalizarea.

Luna martie este a publicului larg, care are acum posibilitatea să-și susțină preferații în cadrul unui vot popular, aflat în plină desfășurare. În luna aprilie este rândul experților în vin și turism să își spună cuvântul, pentru ca în mai 2024 să fie lansat ghidul Wine Travel 2023-2024. Festivitatea de premiere a laureaților este programată pentru luna iunie, iar întreaga perioadă estivală și până în octombrie 2024 va fi destinată promovării la nivel internațional a câștigătorilor ediției.

Nominalizarea Marinelei Ardelean

Organizatorii și-au ales cu atenție nominalizații, iar pe Marinela Ardelean au văzut-o desenând drumuri strălucite vinurilor românești.

„Este o marea plăcere pentru echipa Wine Travel Awards să o întâmpine pe Marinela Ardelean ca nominalizată WTA la categoria Wine & Food Influencer / Expert Opinion!

„Marinela Ardelean deține un Executive MBA și un doctorat în Marketing. Deși a fost crescută în mijlocul peisajelor uluitoare ale Maramureșului din Transilvania, dragostea ei pentru vin și băuturi spirtoase a înflorit în timpul șederii sale în Italia, loc pe care acum îl consideră a doua ei casă.

În efortul de a-și proiecta demersurile viitoare pentru dezvoltare și influență, Marinela găsește satisfacție în creșterea continuă a cramelor românești dedicate  calității. Mai mult, recunoașterea tot mai mare a vinurilor românești pe scena mondială este o dovadă a relevanței lor tot mai mari. Servind drept catalizator pentru industria vinului din România, Marinela își promovează în mod activ reputația și lucrează pentru ca vinurile românești să-și ocupe locul cuvenit printre cei mai mari producători europeni, alături de Franța și Italia.

Condusă de această misiune, Marinela și-a scris cartea de debut, urmată de încă patru, și toate pun în lumină scena vitivinicolă locală întinerită. Bazându-se pe cercetarea ei amănunțită și pe încrederea constantă în excelența vinurilor românești, Marinela a conceput conceptul pentru RO-Wine, Festivalul Internațional al Vinului din România. Pentru a realiza această viziune ambițioasă, ea a căutat co-fondatori excepționali cu care să colaboreze, consolidându-și și mai mult angajamentul de a promova industria vinului din România pe scena globală” spun organizatorii Wine Travel Awards pe site-ul dedicat.

„Vinul regilor, regele vinurilor”

Unicitatea Șampaniei este titlul filmului de prezentare al Marinelei Ardelean, pe pagina de nominalizată a Wine Travel Awards 2023-2024, din care a fost selectată expresia „Vinul regilor, regele vinurilor”. Filmarea de aproape 16 minute a fost realizată în cadrul Academiei Italiene de Artă culinară.

Categoriile de premii la Wine Travel

Premiile Wine Travel se acordă pentru mai multe categorii, Marinela Ardelean putând fi susținută în cadrul votului popular la următoarele:

Campania globală de publicitate și marketing editează în fiecare an Ghidul Wine Travel, prin care urmărește să construiască o comunitate activă și prietenoasă cu cei mai spectaculoși ​​reprezentanți ai comunității vini-viticole. Wine Travel oferă premii anuale, într-un format nou și incluziv în domeniul turismului vinicol. 

Wine Travel Awards au fost lansate în 2021 de Drinks+ Communication Media Group – una dintre cele mai consacrate și mai vechi grupuri media din Europa de Est (din 1993), specializate în toate aspectele promovării industriei vinului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Al 100-lea premiu câștigat de Pelikan: Stiloul Ineo a fost premiat la prestigiosul "iF DESIGN AWARD"

Articolul următor

RE/MAX România: “Locuințele se scumpesc cu până la 10% în acest an”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share