Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Suntem prezenți și la Târgul Internațional de Turism Ferien Messe, Viena

Oferta de turism a României constituie o prezență notabilă și la Ferien Messe Viena. Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului este prezent, în perioada 14-17 martie, și la târgul internațional de turism Ferien Messe de la Viena, aflat la cea de-a 44-a ediție.
De-a lungul a 4 zile, profesioniștii din domeniu, agenții de turism, complexe hoteliere, asociații internaționale de turism, tehnologii informaționale, furnizori de echipamente pentru agenții de turism, companii de inginerie civilă, oficii de informare turistică, toți cei care muncesc în industria ospitalității și vizitatorii în cautarea unei oferte turistice sunt invitați să viziteze standul României. Se așteaptă prezența a circa 150.000 de vizitatori.
Municipalitatea orădeană prezintă oferta turistică a orașului pentru anul 2024 la Târgul internațional de turism Ferien Messe din Viena, unul din cele mai importante evenimente ale industriei. Prin prezența la eveniment se urmărește consolidarea poziției orașului Oradea ca destinație de top și atragerea de turiști străini.

România la Ferien Messe 2024

România participă cu un stand de 80 mp, care găzduiește 13 co-expozanți. Alături de aceștia, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și-a propus să promoveze destinațiile turistice românești, evidențiind, astfel, accesibilitatea acestora prin zboruri directe din Viena către București, Sibiu, Cluj-Napoca și Iași.
  
În prima zi a târgului, Organizația de Management a Destinației Timișoara a organizat o sesiune exclusivă destinată  jurnaliștilor și reprezentanților din industria turistică austriacă, cu scopul de a iniția colaborări și parteneriate durabile. Mai mult, pe parcursul serii, Ambasada României în Republica Austria va fi gazda unei recepții speciale.
În lumina viitoarelor sărbătorilor pascale, România propune și o incursiune autentică în tradițiile sale. Vor avea loc, astfel, sesiuni de degustare, cu produse tradiționale românești, inclusiv vinuri și bere, alături de o serie de demonstrații autentice de încondeiere a ouălor, susținută de către un meșter popular din Suceava.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turismul românesc arată frumusețea naturii, istoria și tradiția la Salonul Mondial de Turism de la Paris

Articolul următor
Unul dintre cele mai spectaculoase proiecte prezentate la conferința de la Cluj aparține Aeroportului din Riga (Letonia).

Aeroporturile regionale ale Europei se "bat" în terminale la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share