Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor evenimente dedicate lor în peste 300 orașe din peste 50 de țări, iar ProAfaceri Romania a organizat cel mai mare eveniment de antreprenoriat din lume la Brașov. La sediul CCI Brasov a avut loc o reuniune care a adus la un loc antreprenori, finanțatori, administrație publică, dar și persoane interesate să învețe despre ce înseamnă antreprenoriatul. Detalii aici: https://startupeuropeweek.eu/events/sew-brasov/

SEW a atras peste 200.000 antreprenori la evenimentele de până acum și a impactat indirect milioane de antreprenori în întreaga lume. Multe povești de succes antreprenorial s-au născut sub umbrela SEW în toată lumea.

La eveniment au adus un cuvânt de bun-venit și gazda evenimentului, dl Silviu Costea – președinte CCI Brașov și a prezentat oportunitățile de dezvoltare a afacerilor în județul Brașov, dar și serviciile gratuite oferite de către Centrul Enterprise European Network operat de către CCI Brașov.

Sub titlul „Afacerile românești – între start-up și internaționalizare. Finanțare și piață”, participanții au avut tematici generoase pe care sa le urmărească:

  • prezentare SEW – Peligrad Sorin – președinte ProAfaceri Romania. Istoria SEW, viziunea SEW, proiecte de succes născute sub umbrela SEW
  • prezentare finanțări europene pentru afaceri: Raluca Baghiu – antreprenor, consultant si expert atragere fonduri europene First Jobs School. Prezentare axa scale-up 1.4.2. pentru startupuri și microîntreprinderi https://www.regiocentru.ro/actiuni/1-4-2-scale-up-pentru-start-up-uri-si-microintreprinderi/
  • prezentare soluții de finanțare și digitalizare afaceri dezvoltate de BCR – Marian Gavenea – director Grup Retail BCR
  • prezentare Grupul de Inițiativă Junior Chamber International JCI Brasov – președinte Mircea Chirilă. Istoria JCI, oportunitățile de dezvoltare a tinerilor leaderi în Brașov și România. Conectarea cu rețeaua de circa 200.000 antreprenori și experți la nivel mondial
  • business coaching – George Nedelcu: dezvoltarea excelenței în antreprenoriat și a mentalității de antreprenor de succes.
  • business networking

Numeroși participanți din Brașov, Sf Gheorghe, Tg Mureș, Ploiești și chiar București au participat la eveniment, atrași de diversitatea temelor si consistența prezentărilor din cadrul evenimentului. De asemenea, numeroase intervenții ale participanților cu informații despre experiențe proprii sau și-au prezentat ideile de afaceri pentru care își doresc finanțări. În final, la sesiunea de business networking participanții au realizat conexiuni valoroase.

Organizator: Asociatia ProAfaceri & Arena Ursilor

Parteneri institutionali: Camera de Comert si Industrie Brasov, AMB – Agentia Metropolitana Brasov, CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri, Incubatorul Tehnologic si de Afaceri – Universitatea Transilvania din Brasov

Parteneri: Coson Media, Impact Events, BCR, Termene.ro, fonduri-structurale.ro, Institutul pentru Excelenta in Antreprenoriat, First Jobs School, Teligenta SRL, Supravietuire Inteligenta, Renova SRL, GI JCI Brasov, Kronstadt Media, LGL Consulting, georgenedelcu.ro, Yogabi, crama Vinul Dragonului, ssm.ro, conferințe.ro, Alpin Holding LLC, Asociația Brasovul Altfel, Techwise Pitesti, ssm.ro, OFA UGIR Brasov, Creativa, Consultia, Kover Property Management, Focus Gym, 4 Career, Learn & Go, Loop Operations.

Parteneri media: Impact Events, Coson Tv, ekronomica.ro, newsbv.ro, economistul.ro, Transilvania Expres, Transilvania Business, Economistul.ro, România Durabila.ro, ClubEconomic.ro, StartupCafe.ro, BiziLive.tv, Sender Media, conferinte.ro

Asociatia ProAfaceri construieste o comunitate de afaceri prospera, organizeaza Clubul ProAfaceri, proiectul de pre-accelerare afaceri Arena Ursilor, organizeaza misiuni economice internationale si conecteaza organizatii, comunitati, resurse antreprenoriale.

Vino in aceasta comunitatea antrepreprenoriala si alege sa fii PRO! Aducem resurse impreuna, crestem impreuna, contribuim la prosperitatea comunitatii impreuna!

Detalii: office@proafaceri.ro , 0730830760 – ProAfaceri Romania

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Viteză de două ori mai mare pe CF Sighișoara - Simeria vs. Brașov - Sighișoara, tronson nemodernizat

Articolul următor
Opțiunea de deschidere a contului curent prin BT Pay, lansată de bancă în ianuarie, este apreciată în special de Generația Z și de Generația Y (Millennials): aproape 50% dintre noii clienți au vârste 18-24 ani, iar 30%, 25-35 ani.

10.000 de persoane și-au deschis cont prin BT Pay fără drum la bancă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share