Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Soluții performante propuse de Summit Agro România

Portofoliul propus fermierilor autohtoni de Summit Agro România, companie înființată în anul 1997, parte a Grupului cu capital japonez Sumi Agro Europe, care la rândul său aparține Grupului Sumitomo Corporation din Japonia, a fost prezentat de către Ing. Bogdan Radu, Director Comercial.

Gratitudine fermierilor

În prezentarea sa, Ing. Bogdan Radu s-a declarat încântat de întâlnirea cu fermierii aflați ”în inima României” și și-a arătat apoi gratitudinea pentru fermierii din întreaga țară.

„Dumneavoastră dați de mâncare acestui neam. Ați dat și în trecut, dați și acum și veți da și în viitor. Într-adevăr, tehnologia avansează, avem inovație, dar dacă nu avem apă și dacă nu mâncăm, nu mai are cine să cumpere acele tehnologii, acele lucruri noi care vin să ne ajute, să ne ușureze viața. Pe lângă faptul că dumneavoastră hrăniți neamul acesta și puteți să hrăniți și alte multe popoare, mai aveți încă o mare responsabilitate, și anume să transmiteți noilor generații dragostea față de Dumnezeu, dragostea față de pământ și față de oameni. De aceea vă încurajez să mergeți mai departe, oricâte provocări vom avea. Prezența dumneavoastră aici împreună cu partenerii noștri de la DAFCOCHIM Agro spune o foarte mare poveste despre dumneavoastră, o poveste de succes, o poveste de loialitate”, a transmis fermierilor directorul comercial al companiei Summit Agro România, care a fost însoțit la eveniment de către Ing. Vasile Pop, Manager AgriTech & Director de Vânzări pentru județele Mureș, Brașov, Covasna, Harghita și Sibiu.

Tradiție de patru secole

În continuare, Ing. Bogdan Radu a făcut o scurtă prezentare companiei pe care o reprezintă. În România, Summit Agro are o activitate de peste 26 de ani în sectorul comerțului cu produse pentru protecția plantelor, fertilizanți, biostimulatori și produse pentru combatere biologică, și reprezintă peste 40 de producători de produse agrochimice.

„Summit Agro este o companie japoneză care în momentul de față face parte dintr-un grup ce înglobează aproximativ 80.000 de angajați și 900 de companii. Dacă ne gândim la Grupul Sumitomo, vă rog să rețineți: acest grup a fost înființat în urmă cu 409 ani. Deci este mai vechi decât Statele Unite ale Americii. Ce spune acest lucru? Sunt multe lucruri pe care noi le putem extrage de aici. Dar foarte importante sunt: continuitate, investiție, loialitate și foarte, foarte multă muncă”, a subliniat directorul comercial al companiei Summit Agro România.

Portofoliu bogat de produse

Fermierii prezenți la Simpozionul de Primăvară DAFCOCHIM Agro au făcut apoi cunoștință cu portofoliul de produse al companiei Summit Agro România.

La capitolul erbicide, fermierii au la dispoziție următoarele produse: Arbiter, Barracuda, Click Pro, Click Trio, Lancelot Super și Pledge 50 WP.

„Portofoliul companiei Summit Agro aduce în fața dumneavoastră erbicide pentru controlul buruienilor din cultura de cereale păioase, din cultura porumbului și nu numai”, a explicat Ing. Bogdan Radu.

În privința fungicidelor, Summit Agro România propune următoarele produse: Cyflamid 5 EW, Cupertine Super, Curenox 50, Legado, Protiostar 250 EC, Triumf 40 WG și Zetanil.

În ceea ce privește insecticidele, fermierii au la dispoziție următoarele produse propuse de compania Summit Agro România: Deca 2.5 EC, Mimic, Mospilan 20 SG, Trika Expert, Wizard și Yagos.

Totodată, protofoliul de produse al companiei Summit Agro România mai conține insecto-acaricide (Kanemite SC și Nissorun 10 WP), fertilizanți (Elite, Fertigofol Ultra, StartPhos și Sulfomax Fluid), moluscocide (Optimol), dezinfectanți sol (Nemasol 510) și produse Bio, din gama Seipro (BrasiPro, Kaishi, Kinactiv Fruit, NoFly WP, Shigeki și Taikyu).

„Misiunea Summit Agro România aste aceea de a se integra în agricultura din România și de a pune la dispoziția partenerilor săi soluții performante, produse pentru protecția plantelor, fertilizanți de înaltă calitate, biostimulatori și produse pentru combatere biologică, create în urma unor ample activități de cercetare-dezvoltare de înaltă performanță, dar și servicii de consultanță în asigurarea culturilor, punând accentul pe importanța gestionării riscurilor și asigurarea în fața neprevăzutului”, a conchis Ing. Bogdan Radu.

 

Alex TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Președintele Serviciile Comerciale Române (SCR) a explicat resorturile încetării activității de producție la cinci fabrici ale grupului industrial.

De ce s-a închis combinatul Sinterom. “Au preferat să cumpere bujii din Franța”

Articolul următor

SGR România, record de colectare: 3 milioane unități/zi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share