Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Complexul Aroma, scos la mezat cu 7 milioane de euro

Restaurantul Aroma și complexul aferent au fost construite în 2003, iar clădirile se află în Livada Palocsay, la 6 km de centru și se remarcă prin panorama asupra orașului
Restaurantul și complexul aferent au fost construite acum două decenii | Foto: Aroma Events Venue

Proprietatea din Cluj compusă din restaurant și un centru de evenimente este scoasă la vânzare de agenția Sotheby’s Reality Romania Imobiliare (SRRI).

Restaurantul Aroma și complexul aferent au fost construite în 2003, iar clădirile se află în Livada Palocsay, la 6 km de centru și se remarcă prin panorama asupra orașului, potrivit Media 9.

Acest restaurant este dispus pe două niveluri. Parterul este amenajat în stil neoclasic și oferă acces spre grădina de vară, iar etajul menține nota clasică, având ca piesă centrală șemineul.

Corpul destinat evenimentelor dispune de o sală de 280 locuri și o sală de conferințe de 300 locuri. Suprafața utilă totală este de 2.425 mp. Crama din incinta complexului poate găzdui până la 50 de persoane.

„În anii săi de existență, complexul și-a dobândit o reputație prestigioasă în rândul clujenilor, iar meniul a la carte inspirat din bucătăria internațională a fost apreciat de numeroși oaspeți pe site-urile de profil”, conform SRRI.

Potrivit anunțului, în complexul Aroma există și o cramă de 135 mp. Terenul are o suprafață de 3.949 mp. La prețul afișat se aplică taxa pe valoarea adăugată de 19%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
BRK Financial Group Cluj, Electrica și holdingul de materiale de construcții ROCA Industry au fost sprijinite pentru a-și crește vizibilitatea pe piața de capital și a-și defini un set de instrumente esențiale pentru îmbunătățirea prezenței pe bursă.

Casa de brokeraj BRK Financial, învățată cum să se poarte cu investitorii

Articolul următor
Acum finalizăm prorcedura de achiziție a unui teren tocmai pentru implementarea unui proiect pe fonduri europene – construirea unui parc de specializare inteligentă (parc industrial) în orașul nostru.

Șimleul vrea parc de specializare inteligentă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share