Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parcurile industriale, atuuri ale Clujului pentru investițiile din China

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita unei delegații oficiale chineze, condusă de Han Chunlin, ambasador al Chinei în România.
Delegația oficială a statului asiatic a fost condusă de ambasadorul Han Chunlin | Foto: CJ Cluj

Conducerea județului le-a prezentat trimișilor Chinei în România avantajele parcurilor industriale publice de aici.

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Istvan Vakar, a primit vizita unei delegații oficiale conduse de Han Chunlin, ambasador al Chinei în România.

„Mă bucur să constat că există interes pentru aprofundarea relațiilor de colaborare româno-chineze. Aceasta demonstrează, o dată în plus, că atuurile județului nostru sunt extrem de atractive pentru partenerii străini și potențialii investitori.

Dezvoltarea unor parteneriate stabile poate contribui la realizarea unor schimburi de experiență și bune practici, precum și a unor transferuri de cunoștințe între specialiștii celor două părți”, a spus oficialul CJ Cluj.

El realizat o prezentare a județului, a mediului universitar clujean, a CJ Cluj și a entităților aflate în subordinea instituției. Vakar a vorbit despre oportunitățile oferite de parcurile industriale administrate de către CJ Cluj prin intermediul Tetarom și multiplele facilităţi pe care societatea le oferă investitorilor.

Din dorinţa de a convinge înaltul oficial chinez de avantajele pe care Clujul le are din punct de vedere investiţional, a menţionat faptul că județul găzduieşte cel de-al doilea centru universitar al ţării, o forţă de muncă înalt calificată şi vorbitoare de limbi străine, o resursă umană profesionalizată şi experimentată, premise pentru atragerea agenților economici străini.

delegații oficiale chineze, condusă de Han Chunlin, ambasador al Chinei în România.

Din delegația prezentă la sediul CJ Cluj au mai făcut parte Florin Bugnar și Istvan Szoke, vicepreședinții Filialei Cluj a Camerei de Comerț și Industrie România-China (CCIRC), dar și Emil Culda, președinte al filialei. În seara aceleiași zile, oameni de afaceri și oficialități din cele două țări au participat, la Restaurantul Chios, la recepția de înființare a noii filiale a CCIRC.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tehnodomus și Medical Logistic Mall vor reabilita Spitalul Municipal din Arad

Articolul următor

Marea digitalizare în administrațiile publice continuă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share