Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noutățile tehnologice în echipamente și soluții industriale, la IDENTICOM4

A șasea ediţie a Târgului Internațional de Tehnologie şi Industrie IDENTICOM4 are loc anul acesta, în perioada 21-23 mai, la Cluj-Napoca.

După ce la edițiile anterioare a reunit peste 140 companii naționale şi internaționale din domenii precum automatizări, robotică, prelucrări mecanice, intralogistică, transport, energetic, software şi soluții de digitalizare, dar şi soluţii de finanțare nerambursabile, IDENTICOM4 vine în acest an cu noutăți tehnologice din sfera furnizorilor de echipamente şi soluții industriale.

Conceptul evenimentului pornește de la IDENTIficarea COMpaniilor orientate spre servicii şi echipamente industriale în era industrială 4. Acest târg este despre mai mult decât prezentarea inovaţiilor anuale.

IDENTICOM4 și-a consolidat, de-a lungul celor cinci ediții trecute, poziția de trendsetter datorită dinamicii create între piaţă şi potențialul tehnologic.

“Am pornit, în anul 2019, din nevoia companiilor din industrie şi tehnologie de a crea punți de comunicare mai eficiente între industriile convergente şi am ajuns, la scurt timp, să fim de interes pentru celelalte regiuni din țară datorită modului nostru unic de a targeta şi de a transmite ofertele partenerilor noștri direct către potențialii lor clienţi.

Ceea ce ne dorim pentru 2024 este să dezvoltăm o comunitate de business cu recunoaștere la nivel național și internațional”, afirmă Mircea Arion, organizator al IDENTICOM4.

Organizat într-un spațiu modern și specializat pentru acest gen de evenimente, Cluj Innovation Park asigură accesul companiilor direct interesate. Dovadă stau colaborările legate pe durata târgului IDENTICOM4.

Pentru mai multe informaţii, accesează https://identicom4.ro/exhibitor-register/

Facebook:  https://www.facebook.com/IDENTICOM4
Linkedin:  https://www.linkedin.com/company/identicom4/
Instagram: https://www.instagram.com/identicom4/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creditarea bancară dă semne de revenire, dar scăderea dobânzilor se lasă așteptată

Articolul următor

Conferință despre oportunitatea refinanțării creditelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share