Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Luxury Lifestyle Awards recunoaște excelența din România

Luxury Lifestyle Awards a acordat în 2024 câteva premii unor performeri din România. Categoriile punctate de companiile din țară sunt: Apă naturală, Apă minerală premium, Consultanță imobiliară, Vizualizare interioară & Design, Design de interior pentru restaurant, Arhitectură pentru apartamente, Design de interior pentru spații comerciale, Design de interior pentru vile, Design de interior rezidențial. Lipsesc multe categorii importante din industria luxului din portofoliul de câștigători din România, cum ar fi produsele gastronomice și băuturile, bunurile (de la autoturisme la mobilier și cosmetice), industria ospitalității, produsele de lifestyle.

 Luxury Lifestyle Awards este dedicat recunoașterii și sărbătoririi excelenței într-o gamă largă de industrii. De la hoteluri pline de farmec la restaurante rafinate exclusiviste, de la dezvoltatori imobiliari de lux la arhitecți și designeri renumiți și de la experiențe exclusive de stil de viață până la mărci rafinate de alimente și băuturi, parfumuri și bijuterii, selectăm cu meticulozitate câștigătorii din diverse sectoare pentru a susține cele mai înalte standarde în cadrul domeniul stilului de viață de lux.

Apă naturală și apă minerală premium

Aur’a Natural Gold Water este un brand românesc preocupat de redefinirea conceptului de apă minerală premium. Votată cea mai bună apă minerală premium din România la Luxury Lifestyle Awards 2024,  Apa naturală de izvor  Aur’a conține în mod natural coloizi de aur și argint, echilibrați prin prezență mineralelor. Este îmbuteliată în formă brută, direct din natură, doar în recipiente din sticlă, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță alimentară.

Situată în Munții Banatului din județul Caraș-Severin, România, Aur’a  a început cu un izvor natural renumit pentru puritatea sa, cu un pH alcalin cuprins între 8 și 8,5, A. Ceea ce îl diferențiază este îmbogățirea sa unică cu aur și argint coloidal, adăugând o notă de opulență, oferind în același timp diverse beneficii pentru sănătate, de la proprietăți antiinflamatorii la proprietăți antioxidante.

Consultanță imobiliară

Premiul Luxury Lifestyle Awards 2024 pentru Consultanță imobiliară din România a ajuns la Conadi, o companie specializată din București, cu o activittae de 25 de ani și un portofoliu impresionant. „Suntem ancorați în realitate, într-o viziune pragmatică a lumii în care doar faptele sunt generatoare de Adevăr. Dincolo de gânduri și de viziuni abstracte, căutăm să aducem valoare prin rezultate concrete, ușor cuantificabile și spectaculoase” spun reprezentanții Conadi. 

Vizualizare interioară & Design

Intu Studio a fost alegerea juraților. INTU este un studio de arhitectură și design interior, dedicat transformării spațiilor în experiențe unice. Localizat în București și Londra, se inspiră din bogăția culturală a acestor orașe, creând spații care îmbină frumusețea simplității cu eleganța rafinată.
„Ne diferențiem prin atenția la detaliu, oferind soluții inovatoare care depășesc așteptările. La INTU avem convingerea că design-ul nu este doar despre crearea de spații estetice; este despre crearea unor rezultate care reflectă nevoile și dorințele clienților noștri. Obiectivul nostru este de a ne ajuta clienții, de a lucra îndeaproape pentru a le înțelege viziunea și de a transforma un proces copleșitor într-o experiență plăcută și memorabilă” afirmă echipa câștigătoare. Intu oferă servicii de arhitectură, design interior, coordonare de șantier și design de mobilier.

Design de interior pentru restaurant

It’s Private Design, în frunte cu arhitectul Iolanda David,  este un studio de arhitectură interioară și design de prim rang. Concentrându-se pe furnizarea de soluții impecabile, 100% implementabile, It’s Private Design se adresează unei clientele diverse, cuprinzând HoReCa, spații de birouri, unități de vânzare cu amănuntul și proiecte rezidențiale premium. Semnul distinctiv al portofoliului It’s Private Design constă în capacitatea sa de a îmbina perfect atractivitatea estetică cu excelența funcțională. Fiecare proiect este realizat cu meticulozitate pentru a reflecta identitatea și cerințele unice ale clientului, rezultând spații care emană o eleganță atemporală, rămânând în același timp la vârful tendințelor de design.

It’s Private Design a obinut distincția pentru proiectul Oriyami, domeniul HoReCa fiind doar unul din aria de specializare a studioului.  „Restaurantul Oriyami întruchipează un concept inspirat din arta origami și din bucătăria asiatică. Rulourile de sushi și solzii de pește servesc drept inspirație pentru design, în timp ce somonul influențează plăcile ceramice de culoare roșu cărămidă strălucitoare. Forma alungită a tăițeilor chinezești inspiră forme verticale în design” spun reprezentanții studioului It’s Private Design.

„Devotamentul lor față de excelență a fost recunoscut în mod corespunzător, cu distincții precum Premiul pentru stilul de viață de lux pentru cel mai bun design interior al restaurantului de lux pentru munca sa la restaurantul Oriyami. Inspirat de cultura și bucătăria asiatică, Oriyami simbolizează capacitatea studioului de a traduce teme conceptuale în elemente de design tangibile, îmbinând perfect forma și funcționarea pentru a crea medii captivante care captivează simțurile” spun reprezentanții Luxury Lifestyle Awards.


Arhitectură pentru apartamente

Premiile pentru lifestyle au decis că, în opinia lor, în fruntea arhitecturii apartamentelor de lux din România se află KXL Studio. Recunoscută drept cea mai bună companie de arhitectură de apartamente de lux din țară de către Luxury Lifestyle Awards, KXL Studio a lăsat o amprentă de neșters asupra industriei. Condus de arhitectul inspirator Andrei Nistor, studioul a cultivat o echipă de profesioniști pasionați uniți în căutarea de a crea spații urbane care combină estetica, inovația și funcționalitatea. Cu peste 16 ani de experiență, KXL Studio se mândrește cu un portofoliu bogat care își prezintă expertiza și versatilitatea. De la prestigiosul premiat Nord Park Residence 56 până la proiecte internaționale din Elveția și Franța, munca studioului reflectă o profundă reverență pentru natură și un accent pe durabilitate.

Design de interior pentru spații comerciale

Luiz Design din Timișoara, înființat de vizionara Luiza Varga în 2008, este un exemplu de excelență în designul interior comercial de lux. Recent onorat de Luxury Lifestyle Awards ca beneficiar al prestigiosului Cel mai bun design interior comercial de lux pentru OTY PUB din România, Luiz Design continuă să redefinească luxul și sofisticarea în industrie. Cu o moștenire de reputație impecabilă și pricepere profesională, Luiz Design exemplifică angajamentul de a depăși așteptările clienților printr-o atenție meticuloasă la detalii și servicii personalizate. Piatra de temelie a succesului lor constă în abordarea lor centrată pe client, în care fiecare proiect începe cu consultații extinse pentru a înțelege și întruchipa viziunea și stilul de viață unic al clientului.

Design de interior pentru vile

Câștigătorul român la acestea categorie este Mihai Dobre. Arhitecture&Design. Studioul a fost fondat de Mihai DOBRE, ca răspuns la cererea din ce în ce mai mare pentru designul său estetic distinctiv și utilizarea inteligentă a detaliilor materiale într-un context arhitectural și de design interior. Utilizează o abordare personalizată pentru fiecare client, bogată în rigoare intelectuală și creativitate, pentru a crea locuri inspiratoare cu un impact vizual puternic. Printr-un proces de cercetare și experimentare, materialele atent alese și detaliile lucrate sunt folosite pentru a ajuta la crearea unor spații unice și frumoase. Studioul colaborează cu clienți, consultanți, antreprenori și producători în urmărirea creării de spații fin lucrate, care îmbunătățesc experiența utilizatorilor finali. Lucrările acoperă proiecte de arhitectură și design de interior,  soluții de iluminat și mobilier, cu o implementare puternică a designului computerizat și a măiestriei digitale.

Design de interior rezidențial

Oblic Studio este un grup de arhitecți și designeri energici cu simțuri speciale de design, care îi ajută să audă nevoile și dorințele oamenilor cu care lucează, să observe fiecare detaliu, să aleagă doar materiale de calitate și de lungă durată și să îmbrățișeze conexiunea umană care se coagulează la finalul fiecărui proiect de succes. „Când arhitectura și designul sunt făcute corect, spațiul se simte magic” spun cei de la Oblic Studio.

Luxury Lifestyle Awards

Luxury Lifestyle Awards este un program global de premii care selectează, recunoaște, celebrează și promovează cele mai bune bunuri și servicii de lux din întreaga lume. Cu o istorie bogată de 16 ani de recompensă a mărcilor de lux, scopul nostru este să punem în legătură oamenii cu cele mai bune din lux. Am evaluat peste 5.000 de bunuri și servicii din 400 de categorii din peste 100 de țări, analizând meticulos rezultatele pentru a crea o listă de top cu cele mai bune din lume

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Impact Awards 2024 at Expo Real Munich 2024

Articolul următor

RUSTLER Properties, tranzacţie premium - vânzarea unei vile interbelice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share