Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

RUSTLER Properties, tranzacţie premium – vânzarea unei vile interbelice

RUSTLER Properties finalizează cu succes o tranzacţie premium ce constă în vânzarea unei vile interbelice localizate ultracentral, chiar în inima capitalei. Aceasta vilă se remarcă prin stilul arhitectural, autenticitatea şi valoarea istorică, întrucât pe parcursul renovărilor au fost păstrate elemente originale la momentul restaurării clădirii.


Proprietatea are o suprafaţă construită de 800 de mp dispusă în demisol, parter şi etaj, iar unicitatea acesteia se evidenţiază şi prin designul interior ce respectă acelaşi stil arhitectural: parchet şi lambriuri originale din lemn masiv, tapet de mătase şi vitralii.

Această tranzacție reprezintă un pas semnificativ în expansiunea portofoliului de servicii de consultanţă imobiliară al companiei noastre, confirmând angajamentul şi promisiunea pe care le-am exprimat faţă de clienţii noştri odată cu lansarea diviziei RUSTLER Properties, în toamna anului 2023.” afirmă Daniel State, Managing Partner – RUSTLER Romania.

Tranzacția a fost coordonată şi finalizată de Cristian Marinoiu – Head of Land & Residential Agency, cu o experienţă de peste 20 de ani in Brokerage şi Consultanţă Imobiliara, specializându-se în tranzacţionarea terenurilor, complexurilor rezidenţiale şi a proprietăţilor rezidenţiale premium.

RUSTLER Properties gestionează un portofoliul de peste 500 de proprietăți, localizate atât în Bucuresti, cât și în țară, acestea regăsindu-se pe pagina dedicată: www.rustlerproperties.ro.

RUSTLER România, prezentă la nivel local din 2012, parte a Grupului Austriac RUSTLER GRUPPE – cu o experiență de peste 88 de ani în domeniul imobiliar pe piața europeană, oferă servicii complete de Facility, Property si Project Management, Brokerage și Consultanță Imobiliară. Rustler Romania acoperă piața imobiliară la nivel național oferind  o gamă completă de servicii imobiliare, care include de asemenea consultanță cu privire la aspecte juridice, tehnice și comerciale specifice și relevante. Echipa formată în prezent din 100 de profesioniști cu experiență, acoperă toate serviciile menționate, administrează un portofoliu de peste 1,8 milioane de m2 de spații de birouri, parcuri industriale și logistice, centre comerciale și spitale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Luxury Lifestyle Awards recunoaște excelența din România

Articolul următor
Am fost azi dimineață cu socrul într-un spital din Cluj; mi-am dat seama că există o mulțime de provocări în sistemul de sănătate.

Digitalizarea în sănătate, promovată la Cluj. “Trebuie să convingem și doctorii, și pacienții”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share