Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Belgienii de la VCST Automotive Production Alba, cifră de afaceri de 13,2 mil. euro în S1

Producătorul belgian de componente au­to VCST Automotive Production Alba a avut în primul se­mestru o cifră de afaceri de 13,2 mil. euro, mai mult cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anu­lui trecut. Compania, care a inau­gu­rat în urmă cu patru ani fabrica de 33 mil. euro din Alba Iulia, estimează pen­tru acest an afaceri totale de 26,6 mil. euro.
„Am finalizat o extindere a spaţiilor de producţie şi de birouri, lucrăm încă la o extindere a spaţiului destinat trata­men­telor termice, am construit şi o can­tină pentru salariaţii noştri, investiţii de apro­xi­mativ 4 mil. euro. Creştem şi nu­mă­rul de utilaje, astfel că investiţiile în creş­terea capacităţii de producţie vor ajun­ge la aproximativ 3,5 milioane de euro până la finalul anului“, a declarat pen­tru ZF Transilvania Corneliu Pricope, plant manager la VCST Auto­mo­tive Production Alba.
Compania belgiană produce la Alba roţi dinţate (arbori dinţaţi) pentru cuti­ile de viteze ale autoturismelor, pentru cli­enţi pre­cum GM/Thyssen Krupp Presta, Perkins/Caterpillar, DAF, Volkswagen, Ford, Audi şi Porsche. Materia primă fo­losită în producţie este importată din Ger­mania, India sau Franţa.
Compania are în prezent 322 de an­ga­jaţi şi intenţionează să ajungă la peste 350 de oameni în primul trimestru din 2018. Producătorul belgian anga­jea­ză operatori CNC, tehnicieni mente­nan­ţă sau ingineri calitate. VCST Automotive Production Alba face parte din grupul belgian VCST, cu unităţi de producţie în Belgia, Ger­mania, Mexic, USA, China şi România, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Andrew Corbett-Nolan, despre buna guvernanță în sănătate, la ROHO 2017

Articolul următor

Preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din România, David Ciceo: Aeroporturile trebuie conectate cu rețeaua feroviară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share