Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul de cinci stele Platinia, inaugurat oficial in urma unei investitii de peste 19 mil. euro

Hotelul de cinci stele Platinia, parte a proiectului imobiliar cu functiuni mixte Platinia Shopping Center & Hotel, dezvoltat de omul de afa­ceri Vasile Puscas pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca, a fost inaugurat oficial in urma unei investitii de peste 19 mil. euro.
Hotelul Platinia de 5 stele este parte a primului proiect imobiliar cu funcțiuni mixte din Cluj-Napoca: Platinia Shopping Center & Hotel.
Hotelul Platinia este un hotel full service, punând la dispoziţia oaspeţilor un total de 121 de apartamente. Oaspeţii hotelului pot opta între 5 tipuri de apartamente, realizate după un design contemporan, cu discrete note industriale, care combină într-o manieră aparte materialele de calitate şi finisajele preţioase cu frumuseţea brută a betonului aparent. Suprafeţele de cazare sunt extrem de generoase, pornind de la 55 mp şi ajungând până la 320 mp pentru Penthouse-ul de la ultimul nivel.
Penthouse-ul de la etajul 11 al hotelului este astfel conceput încât să ofere o experienţă spectaculoasă a luxului. Penthouse-ul este dotat cu terasă panoramică, 2 dormitoare generoase, 3 băi cu steam shower, jacuzzi, cadă, duş, zonă de birou, living spaţios şi are o înălţime a plafonului de 3,7 m.
Toate apartamentele din Hotelul Platinia beneficiază de dotări şi facilităţi luxury. Accentul s-a pus pe fiecare spaţiu, tocmai pentru a se asigura un confort sporit tuturor celor care urmează să se cazeze. Dormitorul fiecărui apartament este dotat cu saltele Serta, topper de spumă cu memorie, 6 perne de diferite densităţi, perne antialergice. Totodată, spaţiile de cazare dispun de balcon sau terasă proprie, foarte apreciate de oaspeţii fumători, dar şi de cei nefumători.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Veniturile Medicover și Synevo din România au crescut cu 19,1% în primul trimestru

Articolul următor

Asocierea Spedition UMB - Tehnostrade - Artera Proiect va construi Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, în valoare de 882 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share